Καμπίνες στη μέση του πουθενά σε ξεκόβουν από την πρέζα των social media

Θα είναι σαν να έχεις ίντερνετ, αλλά δεν θα έχεις.

Ας μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας. Και στο πιο μαγευτικό μέρος του κόσμου να μας πετάξουμε, εμείς θα κάνουμε Instastory, νιώθοντας υπέροχα στην τοποθεσία «κάπου στη μέση του πουθενά». Για να μην μιλήσουμε για το σκρολάρισμα στην αρχική του φέισμπουκ σε άκυρες στιγμές της ημέρας.

Αν θες να ξεφύγεις από τον σοσιαλομιντιακό εθισμό σου, υπάρχει τρόπος. Με βούρδουλα; Με βούρδουλα. Αφού δεν νιώθεις αλλιώς.

Κλείσε, λοιπόν, ταξιδάκι με την αμερικανική εταιρεία Getaway, η οποία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πετύχει τον στόχο της, μετουσιώνοντας την αυτολεξεί και κυριολεκτική ονομασία της και να σε πάρει κάπου μακριά, να σε πάει στα πέρα μέρη.  

Τι κάνει, λοιπόν;

Σου δίνει τη δυνατότητα με 100 ευρώ τη βραδιά (εντάξει δεν τα λες και λίγα, αλλά ούτε και πάααρα πολλά) να ζήσεις μία μαγική εξόρμηση, μία ξεχωριστή διαφυγή από την κωδικοποιημένη ρουτίνα σου. Κάνεις κράτηση στις 75 διασκορπισμένες μικροσκοπικές της καμπίνες στα δάση της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, έξω από τη Νέα Υόρκη, την Ουάσινγκτον και τη Βοστώνη.

 

 

Ποιο είναι το μυστικό αυτής της εταιρείας λοιπόν.. 

Σου παρέχει Wifi μέσα στην καμπίνα, ωστόσο το σήμα είναι τόσο αδύναμο που μετά από κόπο, αίμα και κρύο ιδρώτα ίσως αναγκαστείς να πετάξεις αδιάφορα το κινητό στο κρεβάτι και να βγεις έξω στη φύση που απλώνεται ανοιχτόκαρδα μπροστά σου. Επειδή, μάλιστα, η εν λόγω εταιρεία έχει πολλές σαδιστικές τάσεις, για να σε βασανίσει ακόμα περισσότερο, κλειδώνει κι ένα κινητό με κανονικό ίντερνετ σε ένα κουτί και γελάει  χαιρέκακα όσο εσύ προσπαθείς να το σπάσεις στα δύο. 

Την ώρα πάντως που εσύ περιεργάζεσαι το κουτί, ξύνεις το κεφάλι σου και προσπαθείς να το ξεκλειδώσεις, γύρω σου υπάρχει ένα παραμυθένιο σπιτάκι, που διαθέτει ένα μονό κρεβάτι μεγάλων διαστάσεων, μια μικρή κουζίνα με ένα μίνι-ψυγείο, εφοδιασμένο με φαγητό, ένα πλήρες μπάνιο, τραπεζαρία με πολύ χώρο για να απλώσεις τα επιτραπέζιά σου μαζί με το παρεάκι σου και εξοπλισμός για ξηγημένο πικνίκ. Και φυσικά, μαζί με όλα αυτά, πάνω από όλα αυτά, το κλειδί για τον παράδεισο που βρίσκεται έξω από την καμπίνα σου.

Αν επιμένεις πάντως για ίντερνετ υπάρχουν κάτι καρτούλες για 4G σα δεν ντρέπεσαι λιγάκι.

Καμπίνα >  WiFi και θα καταλάβεις το γιατί στις παρακάτω φωτογραφίες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved