Φορτηγό-ξενοδοχείο για εσάς τους πέντε που γουστάρετε το σέρφινγκ

Οι υπόλοιποι μπορείτε απλά να το νοικιάσετε για να τους χαζεύετε από την παραλία. 

Αν ποτέ αποφασίσεις να ταξιδέψεις στην Πορτογαλία ή στο Μαρόκο, ειδικά τη θερινή περίοδο, θα σε προτρέπαμε να μην ψάξεις για συμβατικά καταλύματα ούτε για Airbnb. Αν μας ρωτούσες θα σε στέλναμε απευθείας στο Track Surf Hotel, το οποίο βρίσκεται στην -300 χιλιομέτρων έκτασης- ακτή του Alentejo και Algarve της Πορτογαλίας αλλά και σε αυτή που εκτείνεται στις περιοχές Essaouira, Imsouane, Taghazout και Agadir του Μαρόκου.

Πρόκειται για ένα διώροφο Mercedes Actros το οποίο αράζει μπροστά σε παραλίες γεμάτες σέρφερς και σου προσφέρει όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι -αν αποφασίσεις κι εσύ να το ρίξεις στο σερφάρισμα.

Το εσωτερικό διαθέτει κουζίνα, καθιστικό και μπάνιο, ενώ στον πάνω όροφο υπάρχουν ιδιωτικά ή και κοινόχρηστα δωμάτια, η επιλογή των οποίων διαμορφώνει και την τελική τους τιμή. Άφθονα παράθυρα και μια εξωτερική βεράντα κρατούν τη θέα μπροστά σου 24/7 και σου βάζουν το μικρόβιο να δοκιμάσεις το σέρφινγκ, αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Τα πακέτα είναι συνήθως εβδομαδιαία και η τιμή κυμαίνεται από 500 ως και 1.500 ευρώ, ανάλογα με τα άτομα και τα δωμάτια.

Μπορείς να δεις τον ακριβή τιμοκατάλογο εδώ και μερικές φωτογραφίες παρακάτω:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved