Κλείσε θέση στο ξενοδοχείο του διαστήματος για το 2022

Ένα τσικ πιο ακριβό από τα ρουμς του λετ στην Αίγινα. 

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο για την «Οδύσσεια του Διαστήματος». Από το 2022 ωστόσο θα υπάρχει και το ξενοδοχείο του διαστήματος. Πρόκειται για το Aurora Station της Οrion Span, το σούπερ λουξ ξενοδοχείο-δορυφόρο που θα είναι το πρώτο θέρετρο που θα υποδέχεται επισκέπτες στο διάστημα.

Πρόκειται για ένα όραμα που γίνεται πραγματικότητα μετά από πολλά χρόνια αναμονής και υποσχέσεων, που θα αλλάξει για πάντα την έννοια των διακοπών.

orion space hotel 9

 

Μην φανταστείς βέβαια ότι θα είναι και κάνα… Hilton, καθώς θα χωράει μόλις 4 ανθρώπους (ξέχωρα από τους δύο κυβερνήτες) καθώς θα έχει μήκος 13 μέτρα και διάμετρο μόλις 4 μέτρα. Για να κατασκευαστεί χρειάστηκαν γύρω στα 16 εκατομμύρια ευρώ τα οποία ωστόσο θα βγουν σχεδόν άμεσα πίσω καθώς ο κάθε επισκέπτης θα πληρώνει το «ελάχιστο» ποσό των 7.5 εκατομμυρίων ευρώ για τη διαμονή του διάρκειας 12 ημερών.

Όπως κατάλαβες θα χρειαστεί να περιμένουμε κάμποσα χρόνια μπας και πέσουν οι τιμές, εμείς όμως θα κάνουμε το χρέος μας να σου δώσουμε φωτογραφίες από τα σχέδια του πρώτου ξενοδοχείου στο διάστημα. Με την ελπίδα βέβαια ο κάθε επισκέπτης να μην ζήσει το θρίλερ που μας έδειξε ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ το 1968.