pexels Θα μετακόμιζες στην «Μύκονο της Ιταλίας» για 15.000 ευρώ;

Πριν βιαστείς ν’ απαντήσεις, διάβασε προσεκτικά τους όρους.

Το έχουμε σκεφτεί όλοι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Το να μετακομίσει για πάντα σ’ ένα νησί και να απολαύσουμε μία πιο χαλαρή ζωή. Μία ήρεμη καθημερινότητα μακριά από τη δίνη της πόλης, μακριά από όλο αυτό το γκρίζο. Να βλέπουμε το μπλε της θάλασσας και του ουρανού μέχρι να ανακαλύψουμε την απόλυτη γαλήνη. Δύσκολο; Ναι. Ακατόρθωτο; Όχι.

Μάλιστα σ’ ένα γειτονικό νησί προσφέρουν 15.000 ευρώ σε περίπτωση που πάρεις την απόφαση να ετοιμάσεις βαλίτσες μοναχά για πάρτη τους.

 

 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Σαρδηνίας προσφέρει αυτό το ποσό, σε μία προσπάθεια να δώσει ώθηση στο μέρος τόσο από πλευράς οικονομίας όσο και από άποψη πληθυσμού. Συνολικά το μπάτζετ γι’ αυτό το εγχείρημα αγγίζει τα 45.000.000 ευρώ, ωστόσο πριν πεις το μεγάλο «ναι», πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά τους όρους. Ποιοι είναι αυτοί; Γι’ αρχή τα χρήματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ή ανακαίνιση ενός σπιτιού ενώ η τοποθεσία που θα επιλέξει κανείς θα πρέπει να έχει λιγότερους από 3.000 κατοίκους. Σκληρό.

Πού οφείλεται το μεγαλείο της Ιταλικής Κουζίνας;

«Χάρη στη συνεισφορά για την πρώτη κατοικία, προσφέρεται ένα γόνιμο έδαφος για όσους αποφασίσουν να μετακομίσουν και να δημιουργήσουν οικογένεια. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς πραγματική ενδυνάμωση των εδαφών και των λιγότερο προνομιούχων περιοχών, που πρέπει να υιοθετήσουν νέες πολιτικές για την αύξηση του πληθυσμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Σαρδηνίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved