Θα μετακόμιζες στην Ιταλία αν σε πλήρωναν για να το κάνεις;

Προσφέρουν 28.000 ευρώ και ψάχνουν κόσμο...

Η Ιταλία είναι μία χώρα παρόμοια με την Ελλάδα κι εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ κοντά σε ταπεραμέντο με τους Ιταλούς. Τώρα ήρθε η ευκαιρία να μετακομίσεις στην Ιταλία αν το είχες άχτι. Και μάλιστα θα σε πληρώσουν κι από πάνω για να το κάνεις.

 

 

Μετά τα σπίτια και τα μισογκρεμισμένα κάστρα που πωλούνται στην Ιταλία έναντι μόλις ενός ευρώ, πλέον ορισμένα χωριά στη νότια Ιταλία πληρώνουν τους υποψήφιους που θέλουν να γίνουν οι νέοι κάτοικοι της περιοχής.

Αν πάντα ήθελες να γίνεις «Ιταλός» τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει για τρία χρόνια και μπορείς να το πάρεις κι εσύ αν τηρείς όλες τις προϋποθέσεις.

 

 
 

Συγκεκριμένα, χωριά στην περιοχή της Καλαβρίας προσφέρουν έως και 28.000 ευρώ, σε μηνιαίες δόσης των 800 - 1000 ευρώ, σε διάστημα τριών ετών για όσους είναι διατεθειμένοι να μετακομίσουν και να εργαστούν στα χωριά αυτά, κάνοντας τα τη μόνιμη κατοικία τους. Στόχος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να αντιστρέψει τη σταθερή μείωση του πληθυσμού που έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια.

Δεν μοιάζει άσχημη πρόταση, βέβαια δεν ξεκαθαρίζουν αν σου δίνουν και δωρεάν σπίτι μιας και τα σπίτια στην Ιταλία είναι κάπως πιο ακριβά από την Ελλάδα. Που να σου φτάσουν 800 ευρώ το μήνα μαζί με ενοίκιο. Δεν μας τα λένε καλά οι Ιταλοί ακριβώς…

 

 
 

Οι υποψήφιοι πρέπει να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι και να είναι έως 40 ετών, όχι μεγαλύτεροι. Ενώ θα πρέπει να μπορούν να μετακομίσουν στην Καλαβρία εντός 90 ημερών από την έγκριση της αίτησης.

Δες εδώ για να δεις μερικά από τα μέρη που μπορείς να μετακομίσεις με αυτό το πρόγραμμα στην Καλαβρία:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved