Η μοναδική παραλία στην Ελλάδα που έχει απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες

Κι όμως εκεί πας γιατί έχεις ανάγκη από θεραπεία στο σώμα.

Ναι κάποιες παραλίες έχουν αυτό το προνόμιο και μάλιστα μερικές βρίσκονται στην Ελλάδα. Εκεί μπορεί κανείς να πάει και να κάνει καλά όλα όσα τον ταλαιπωρούν στα οστά και στους μυς.  

 

 

Το νερό και η άμμος της είναι πραγματικά ιαματικά και δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος αυτό. Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και διάφορα άλλα θέματα υγείας πηγαίνουν εκεί έτσι ώστε να αναζητήσουν μία ανακούφιση από την σκληρή πραγματικότητα τους.

 

 
 

Η παραλία Ξίγκια, λοιπόν, ή Ξύγκια όπως μπορεί να την βρεις γραμμένη βρίσκεται στην βορειοανατολική πλευρά της Ζακύνθου και είναι σίγουρα ξεχωριστή. Αρχικά όπως είπαμε θεωρείται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Κι αυτό γιατί τα νερά της συγκεκριμένης παραλίες περιέχουν θειάφι και μάλιστα σε μεγάλη αναλογία. Αυτή η ποσότητα θειαφιού που βρίσκεται στο νερό της προέρχεται από τις γειτονικές σπηλιές που βρίσκονται στην παραλία.

 

 
 

Το θειάφι αναμιγνύεται με το νερό και κάνει ένα μίγμα τόσο καλό για τον οργανισμό που την συστήνουν ακόμη και οι γιατροί για θεραπείες.  

Τα νερά της είναι ιδανικά για όσους υποφέρουν από πόνους στα πόδια και αρθρίτιδες. Είναι μια παραλία πραγματικά μοναδική στο είδος της σε ολόκληρη τη Ζάκυνθο, ίσως και στο Ιόνιο.

Δες εδώ πως μοιάζει η παραλία αυτή:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved