Πώς θα οργανώσεις την τέλεια έξοδο στις γιορτές;

Κάνε τα κουμάντα σου από νωρίς...

Βόλτες στην πόλη, δώρα, οικογενειακά τραπέζια, πολύ φαγητό, πάρτι και ξενύχτια. Τα Χριστούγεννα φτάνουν και εσύ από τώρα ξεκίνησες τα τηλέφωνα στην παρέα για να οργανώσεις εγκαίρως ένα καλό bar hopping και να αποφύγεις τη γκρίνια. Ή μήπως όχι; Πόσο εύκολη είναι η διαδικασία;

«Έχεις ακούσει για κανένα καλό πάρτι;». Αυτή είναι η ερώτηση των ημερών, καθώς αυτή την περίοδο όλοι συζητάμε τι θα κάνουμε στις γιορτές. Μετά τα καθιερωμένα οικογενειακά τραπέζια, η αναζήτηση του καλύτερου πάρτι που παίζει στην πόλη ξεκινά. Και όταν η παρέα είναι μεγάλη, ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι η οργάνωση είναι δύσκολη. Πόσω μάλλον όταν οι φίλοι σου έχουν διασκορπιστεί σε κάθε γωνιά του κόσμου και ο κολλητός σου που κανόνιζε τη φάση κάθε χρόνο, μένει πια μόνιμα στο Λονδίνο.

Για να μην καταλήξετε, λοιπόν, να περιφέρεστε στο κέντρο, να μην χωράτε σε κανένα μαγαζί, να ξενερώνετε και να πίνετε μπίρα στο πεζοδρόμιο, απλώς φέτος πάρτο πάνω σου και κάνε τα κουμάντα σου από νωρίς. Και μπορεί αρκετοί φίλοι σου να μην έχουν επιστρέψει στην Αθήνα μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, να έχουν κανονίσει ταξιδάκια ή να είναι στο χωριό, όμως πλέον οι αποστάσεις δεν έχουν σημασία. Γιατί με τις «έξυπνες» συσκευές σου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις αυτά που δεν μπορούσες μέχρι πρόσφατα.

 

rtu

 

Οργάνωσε ένα group chat από το Galaxy S9+  σου και φέρε την παρέα κοντά ή κάνε μία βίντεο κλήση στον κολλητό σου από το τάμπλετ σου. Άλλωστε, πλέον δεν έχει σημασία πόσο μακριά είμαστε, γιατί η τεχνολογία μας επιτρέπει να κάνουμε τα πάντα, χωρίς κόπο. Από το να στέλνουμε memes και selfies με duckface… μέχρι να παίζουμε τα καλύτερα video games.  «Be Together» είναι το μήνυμα αυτών και κάθε γιορτών.

Αφού λοιπόν οργανώσεις την έξοδο, τακτοποίησε και το θέμα των δώρων. Κάνε «έξυπνες» επιλογές που θα σου επιτρέψουν να επικοινωνείς με την παρέα, όπου και αν βρίσκεσαι. Εμείς σου προτείνουμε το Galaxy Note 9 που είναι ιδανικό για τον απαιτητικό φίλο σου που θέλει πάντα περισσότερα και θα ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες του, από το να έχει την καλύτερη εμπειρία gaming μέχρι να ζωγραφίζει και να κρατάει χειρόγραφες σημειώσεις με το S Pen που διαθέτει. Το Galaxy Tab S4 είναι τέλειο για τον πολυάσχολο φίλο σου που αγαπάει το multitasking, καθώς επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών χωρίς όρια. Τέλος, το Galaxy Watch είναι η καλύτερη λύση για τον στυλάτο, tech freak ή sports maniac φίλο σου, που θέλει να μένει συνδεδεμένος για περισσότερο χρόνο.

Έτσι, δεν θα χαθείς με τους κολλητούς σου, όσο μακριά και αν βρίσκεστε. Και μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μία αφορμή για να γίνει το reunion της παρέας, όμως η Samsung είναι η αφορμή για να παραμείνει για πάντα ενωμένη. Γιατί τώρα μπορούμε να είμαστε μαζί, ακόμα και χωρίς να είμαστε μαζί. #BeTogether! 

Άρθρο χορηγούμενο από τη Samsung.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved