Bluetooth ηχεία για τα αφτιά και το μάτι

Θα τα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά, θα την ακούσεις (μαζί τους) με την πρώτη νότα.

Το έχουμε καταλάβει: τα Bluetooth ηχεία είναι ίσως το πιο χρήσιμο «περιφερειακό» gadget που χρειάζεσαι σήμερα. Όχι σκέψου το. Με το ηχείο έχεις παντού τη μουσική σε κορυφαία απόδοση, από το γραφείο μέχρι τις εξοχές και τα λαγκάδια.  Αυτό είναι το καλό της υπόθεσης. Το κακό είναι ότι μέχρι πολύ πρόσφατα, οι επιλογές στη αγορά των bluetooth ηχείων ήταν περιορισμένες καθώς είτε είχαν μέγεθος παντόφλας no.47 είτε το ρημάδι το bluetooth ήταν παντελώς αναξιόπιστο.

Το UE Boom 2 όμως έρχονται να αλλάξουν την κατάσταση. Μα όχι, κοίταξε τα, δεν είναι υπέροχα; Είναι. Και αν με αφήσεις να συνεχίσω, θα σου πω μερικούς λόγους για τους οποίους τα συγκεκριμένα πραγματοποιούν όσα υπόσχονται.

best stuff bluetooth speakers 06γφγηφ

Πρώτον, προσφέρουν κρυστάλλινο και καθαρό ήχο. Νιώθεις το μπασάκι τόσο έντονα που σηκώνονται οι τρίχες σου. Δεύτερον, είναι απέθαντα. Είναι αδιάβροχα, αντικραδασμικά και αντέχουν στην άμμο και τη σκόνη. Τρίτον, διαθέτουν λογισμικό που συνέχεια θα αναβαθμίζεται. Τέταρτον, η αντοχή τους θα έκανε ακόμα και τον Μο Φάρα να νιώσει άβολα. Κρατούν τουλάχιστον 15 ώρες χωρίς φόρτιση.

Για αυτό σου λέω, αν το χρειάζεσαι μην το προσπεράσεις. Αυτό είναι για σένα. Όμορφο, αξιόπιστο και ανθεκτικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved