Σπούδασε Εφαρμοσμένες Τέχνες και διαμόρφωσε την εικόνα του αύριο

Κοίτα γύρω σου.

Outdoor διαφημίσεις σε στάσεις και σε λεωφορεία, οθόνες σε βιτρίνες καταστημάτων, flyers στα φανάρια, επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, προσκλήσεις εκδηλώσεων, ταμπέλες επωνύμων εταιριών, συσκευασίες προϊόντων, διαφημιστικές καμπάνιες, websites σε οθόνες υπολογιστών και mobile συσκευών, εξωστρέφεια δυναμικών επιχειρήσεων στα social media, applications στα smartphones κι όλοι μα όλοι χρειάζονται τον καταρτισμένο επαγγελματία των Γραφικών Τεχνών, της Κινούμενης Εικόνας, τη σύγχρονη ομάδα των video παραγωγών, Σκηνοθετών, Εικονολήπτών και Μοντέρ.

Όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις τη δουλειά τους, τις ιδέες τους, το ταλέντο τους. Από την πρώτη ματιά που θα ρίξεις στην οθόνη του smartphone σου ή του tablet σου μόλις ξυπνήσεις, όπου κι αν κινηθείς στην πόλη, σε ό,τι αντικρύσεις, κάπου έχει βάλει την φαντασία και το ταλέντο του ένας επαγγελματίας των Εφαρμοσμένων Τεχνών. Γραφίστες, 3D animators, Φωτογράφοι αλλά και Διακοσμητές και Τεχνικοί Δομικοί Έργων έχουν εργαστεί δημιουργικά σε ό,τι αντικρύζεις γύρω σου. Στο look & feel της ζωής μας το 2018.

grafistikh entupou delta

Ως  μελλοντικός επαγγελματίας των Εφαρμοσμένων Τεχνών μπορείς να σπουδάσεις στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Γραφιστική, 3D animation, Διακόσμηση, Δομικά Έργα σχεδιάζοντας σε υπερσύγχρονα workstations της Apple και στα κατάλληλα software που χρησιμοποιεί η αγορά, δουλεύοντας με 2D και 3D printers δίπλα σε επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και αναγνώριση στον χώρο των Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Ο Τομέας Οπτικών Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 όπου μπορείς να σπουδάσεις Σκηνοθεσία, Εικονοληψία, Μοντάζ και Φωτογραφία περιλαμβάνει ένα πλήρες και σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών σε περιβάλλον studio 4K με ultra high definition εξοπλισμό της Sony και της Blackmagic, τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες μοντάζ και post production της Adobe κ.α., όπου μαθαίνουν να δημιουργούν περιεχόμενο για τα ψηφιακά μέσα.

ejo 0163 dxo

Ο πλήρης εκπαιδευτικός κύκλος  περιλαμβάνει  τόσο  το θεωρητικό γνωστικό υπόβαθρο όσο και την Επαγγελματική  Κατάρτιση με όρους και συνθήκες της αγοράς του 2018. Στον Τομέα ΜΜΕ & Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 οι σπουδαστές μπορούν  να συμμετέχουν σε ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών στις παραπάνω ειδικότητες δίπλα σε καθηγητές - επαγγελματίες της αγοράς, που μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους στις αίθουσες θεωρίας και στα σύγχρονα εργαστήρια – studio του Τομέα με επικεφαλής τον τηλεοπτικό-ραδιοφωνικό παραγωγό και Διευθυντή της Σχολής ΜΜΕ & Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, Χρήστο Κιούση.

mainphoto

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μέσα από μια διαδρομή 48 χρόνων αναβαθμίζει το θεσμό των ΙΕΚ, προσφέροντας βαθιά γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και σύνδεση με την αγορά εργασίας και στον χώρο των Εφαρμοσμένων Τεχνών. Έχει επενδύσει σημαντικά σε επίπεδο εκπαιδευτικού προσωπικού, τεχνικών υποδομών,  εγκαταστάσεων και προσφερόμενων ειδικοτήτων, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να σπουδάσουν τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας. Οι 12 τομείς σπουδών που λειτουργούν, καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων.

Οι σπουδαστές έχουν επίσης το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Postgraduate Diploma – Επιπέδου 7 από το Διεθνή Φορέα Πιστοποιήσεων LRN, κάνοντας level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και την ΕΕ.

lrn logo fCh4a

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 λειτουργεί πρωτοποριακά από το 1996 παρέχοντας σε σπουδαστές και απόφοιτους ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης σε θέματα, που αφορούν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, μέσα από συγκεκριμένα εργαλεία, αλλά και συνεχή υποστήριξη.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας του το Γραφείο Σταδιοδρομίας έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, για την άμεση απορρόφηση των σπουδαστών και αποφοίτων όλων των κλάδων.

Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός, που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved