ΣΩΘΗΚΑΜΕ: Βγήκε συσκευή που σε ειδοποιεί για το αν ο διπλανός φοράει αποσμητικό

ΗΣΑΠ likes this post.

Καλοκαίρι και ήλιος. Ήλιος και ζέστη. Ζέστη και ιδρώτας. Η αλυσιδωτή αντίδραση που κανένας δεν μπορεί να αποφύγει.

Και ο κοσμάκης που κινείται καθημερινά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κάνει πράγματα ώστε να μην παιδεύει τους συνταξιδιώτες του. Όπως μπάνιο για παράδειγμα και αποσμητικούλι. Αλλά όχι όλοι. Κάποιοι λένε ‘‘fuck that θα σας ρίξω στο πάτωμα με την μπόχα μου’’.

 

body odor detector 3

 

Για όλους αυτούς τους ταλιμπάν της μπίχλας που έχουν κηρύξει τον ανένδοτο στην καθαριότητα, βγήκε ένα γκατζετάκι που θα λατρέψουν όλες οι τυπάρες που παίρνουν τακτικά λεωφορεία και ηλεκτρικό. Το Tanita S-100, που ακούγεται λες και είναι νέο μοντέλο Terminator, έχει την ικανότητα να ανιχνεύει αν ο διπλανός σου φοράει αποσμητικό. Από μία κλίμακα του 1 εως το 10, εμφανίζει πόσο πολύ «μυρίζει» στον διπλανό η κολόνια ή το αποσμητικό. Όπου το 1 σημαίνει ότι είσαι ευωδιαστός και 10 ότι σκοτώνεις κουνάβι στα 500 μέτρα. Επίσης το χρησιμοποιείς και στον εαυτό σου για να βεβαιωθείς ότι δεν θα μπεις σαν λέτσος στα ΜΜΜ.

 

body odor detector 2

 

Είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο εμπόριο αρχές Ιουλίου και αναμένουμε μαζικές παραγγελίες στη χώρα μας μπας και σωθεί η κατάσταση.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved