Πήγαμε στο Xbox Arena και καταλάβαμε πως κάπως έτσι θα είναι ο Παράδεισος

Ένα Σαββατοκύριακο αγνού gaming που μας έκανε να μην σηκώσουμε κεφάλι!

Ήταν ένα διήμερο αφιερωμένο στο παιχνίδι. Την ξενοιασιά. Την απόλαυση. Που κλείσαμε τα κινητά, είπαμε στο κορίτσι να μας ξεχάσει για ένα ολόκληρο ΣουΚου και που αφιερωθήκαμε ψυχή και σώματι στη μεγαλύτερη παιχνιδοκονσόλα του σύμπαντος.

Κονσόλες, οθόνες και τουρνουά. Αυτή ήταν η πεμπτουσία του φετινού Xbox Arena Festival powered by ΠΛΑΙΣΙΟ, που όχι μόνο έβαλε πάνω από 8.000 επισκέπτες που παραβρέθηκαν να κονταροχτυπηθούν μέχρι τελικής πτώσεως στο παιχνίδι, αλλά μοίρασε και δώρα αξίας 20.000 ευρώ μέσα σε ένα διήμερο! Εμείς βρεθήκαμε εκεί, παρακολουθήσαμε φανατικούς gamers όλων των ηλικιών που γνώρισαν νέα παιχνίδια, έλαβαν μέρος σε τουρνουά και αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές, ενώ το event είχε και τον απόλυτο gamer παρουσιαστή του στο πρόσωπο του Γιώργου Μαυρίδη – ο οποίος την Κυριακή δεν σηκώθηκε από το FIFA παίζοντας με τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη, αλλά παρουσίασε τις τελετές απονομών για το NBA 2K18, το Pro Evolution Soccer 2018 και το FIFA 18

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους cosplayers που παραβρέθηκαν, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την υπεροχή της σκληρής δουλειάς πάνω στις στολές χαρακτήρων από διάσημα video games και όχι μόνο. Κρατάμε όμως το βασικό. Ότι όλους τους φανατικούς του Xbox εκεί έξω, τους ενώνει η αγάπη για το gaming με το ΠΛΑΣΙΟ να φροντίζει για τις ανάγκες τους γύρω από αυτό – και όχι μόνο από αυτό.

Όλα τα υπόλοιπα, όπως την ατμόσφαιρα και την πώρωση που ακολούθησε, θα την βρείτε και θα την απολαύσετε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες που τράβηξε ο φακός του Λευτέρη Παρτσάλη.

Και του χρόνου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved