Δεν σου κάνουμε πλάκα. Υπάρχει.

Κάπου το πήρε το μάτι μας αλλά φανταστήκαμε πως πρόκειται για φάρσα. Έλα μου όμως που δεν ήταν. Εσύ πώς θα αντιδρούσες άλλωστε αν μπροστά σου έβλεπες εταιρία που ειδικεύεται στο να πλάθει σπίτια σε περίπτωση που γίνει η εξέγερση των ζόμπι;

Η Tiger Log Cabins, το τιμά το «Walking Dead» και για αυτό αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της. Άμα τυχόν ποτέ αποφασίσουν τα ζόμπι να βγουν από το καβούκι τους, όπως καταλαβαίνεις τη βάψαμε. Άμα έχεις προλάβει όμως να επικοινωνήσεις με την αγγλική εταιρία έχεις τουλάχιστον 10 χρόνια τίμιας ζωής.

Διότι σου προσφέρει το ZFC-1 (Zombie Fortification Cabin), το απόλυτο οχυρό για να μπορείς να ζεις τίμια, ακόμα και αν γύρω σου υπάρχουν αναστημένα πτώματα που προσπαθούν να σε κάνουν δικό τους. Και τα διαθέτει όλα. Από ειδικούς τοίχους, παράθυρα και πόρτες χωρίς να ανησυχείς για το αν θα μπουκάρουν τα ζόμπι μέσα, ειδική έξοδο διαφυγής, κήπο για να φυτρώνεις τρόφιμα καθώς και τουαλέτα με κουζίνα.

Θα χρειαστεί βέβαια να τα «σκάσεις» - γύρω στα 100 χιλιάρικα -  ωστόσο τι είναι τα λεφτά μπροστά στα 10 χρόνια ζωής; Ξεκίνα να μαζεύεις (πλάκα κάνουμε). Τουλάχιστον δεν θα περιμένεις τον Rick Grimes να βγάλει το φύδι από την τρύπα.

Δες πώς θα είναι το σπιτικό στο παρακάτω άλμπουμ.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved