Καρέκλα - ξαπλώστρα - σκαμνί: τα πάντα όλα δηλαδή

Ουάου.

Ήθελες να πάρεις καρέκλα για το σπίτι αλλά η γυναίκα μπερδεύτηκε και σου πήρε ξαπλώστρα. Λογικό να τσαντίζεσαι, αλλά αν δεις πίσω από τη συσκευασία να γράφει «SPYNTEX» τότε μην την πάρεις με τις πέτρες. Θα σου εξηγήσω το γιατί.

Αυτό που έχεις στα χέρια σου μπορεί να μοιάζει με καρέκλα αλλά δεν είναι μόνο καρέκλα. Μπορείς να την ξαναχτίσεις και να φτιάξεις το έπιπλο της αρεσκείας σου. Ναι καλά κατάλαβες. Σαν LEGO ένα πράγμα, το χτίζεις κομμάτι-κομμάτι και του δίνεις μάλιστα και την καμπύλη που ζητάς, καθώς κάθε «τουβλάκι» είναι ελαστικό προκειμένου να μην πονάς όταν κάθεσαι πάνω του.

Spyntex 5

Και αν σε αγχώνει το αν θα σε κρατήσει, μην τρελαίνεσαι. Είναι ειδικά μελετημένο να κρατάει μέχρι και 160 κιλά. Αν πάντως δεν το είχες ποτέ με τη συναρμολόγηση και συναντάς μία δυσκολία στο να δημιουργήσεις το καθιστικό σου, υπάρχει σχετικό app στο internet που θα σου εξηγήσει πώς να φτιάξεις αυτό που θες. 

Spyntex 4

Μπορεί να κοστίζει (240 δολάρια), αλλά και μόνο ότι με ένα έπιπλο έχεις και καρέκλα, και σκαμνί, και πολυθρόνα και ξαπλώστρα, τότε αξίζει τον κόπο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved