Υποβρύχιες καταστάσεις με την νέα LEICA

Ετοιμάσου να ποζεριάσεις κάτω από νερό.

Οι πασοκικές εποχές, που έβλεπες μια ακριβή φωτογραφική μηχανή και εκστασιαζόσουν, πέρασαν. Πλέον δεν σου λέει κάτι. Έχεις μια καμεράρα ενσωματωμένη στο κινητό σου, που βγάζει –με το συμπάθιο- κατι φωτογραφιάρες ΝΑΑΑΑ και καθάρισες. Από selfies, time-lapse μέχρι και πανοραμικές.

Η ψηφιακή εποχή δεν φέρθηκε σωστά στο ρετρό χαρακτήρα της φωτογραφίας. Σε όλους τους τομείς. Εκτός και αν έχει να κάνει με τη Leica.

Όπως και με την επετειακή έκδοση Leica  M-A η οποία έγινε ανάρπαστη, έτσι και με τη Leica X-U αναμένεται πανικούλης. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα διαφέρει από τα υπόλοιπα καθώς είναι αδιάβροχο – φαντάσου εικόνα μέσα στο νερό – που φτάνει τουλάχιστον στα 60 μέτρα βάθος.

 

2

 

Έχοντας μια μικρή επιρροή από την Audi Design η οποία συνεργάστηκε για να βγει η χιπστερική φωτογραφική, η υπόλοιπη διαχείριση έχει όλο το μενού που αντιστοιχεί στην ταυτότητα της θρυλικής εταιρίας.

Για να έχεις μια ιδέα παραπάνω δες παρακάτω τι διαθέτει το πακέτο της νέας LEICA XU:

Αισθητήρας: APS-C / Φακός 16,5 megapixel: Summilux 23mm f / 1,7 (ισοδύναμο 35mm) / Focus: AF / Burst με βάση την αντίθεση: 5fps / Οθόνη: 3 "LCD με 920.000 pixels / Video: 1080p / ISO: 100-12.500 / Σώμα: Αλουμίνιο και Πλαστικό με ενίσχυση TPE / Πλάτος: 5.51 "/ Ύψος: 3.11" / Βάθος: 3.46 "/ Βάρος: 1.4 lbs.

Αν θες να δεις παραπάνω, το φωτογραφικό άλμπουμ περιμένει να σου δείξει ό,τι άλλο χρειαστείς, εκτός από την τιμή.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved