Ανακαλύψαμε το παιχνίδι γνώσεων που πρέπει να παίξει κάθε παρέα!

To παιχνίδι «Η Γνώση είναι Δύναμη»μας χώρισε σε «αγόρια εναντίον κορίτσια». Και ξέρει πώς να μας κρατήσει παρεάκι.

Δεν φαντάζεστε το μέγεθος του μπούλινγκ που τρώμε από τις κοπέλες μας και τα κορίτσια της παρέας όταν ανοίγουμε οθόνη. Σκέψου τώρα να θες να δεις το κατιτίς σου και να μουρμουρίζει η άλλη μέσα στο τύμπανο. «Πάλι ματς;». «Δεν κάνουμε ποτέ τίποτα μαζί». «Εμ βέβαια με τους  κολλητούς σου θα δεις σειρές, με μένα θα δεις;». Δύο πράγματα αντιμετωπίζουν μία τέτοια κατάσταση. Να κάνετε κάτι μαζί ή να κάνετε κάτι όλοι μαζί.

 

f33f3f3f3

 

Και η αλήθεια είναι πως σπανίως κάνουμε πλέον πράγματα όλοι μαζί – με εξαίρεση της ταινίας. Και το ομαδικό παιχνίδι είναι κάτι με το οποίο μεγαλώσαμε και που μάθαμε να έχουμε τις κοπέλες στην απέναντι ομάδα. Έτσι πάει. «Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες» και δεν συμμαζεύεται. Δεν είναι σεξισμός ρε ‘σεις, είναι bromance. Αν πρέπει να κάνουμε ομαδικό παιχνίδι, θα το πάμε αγόρια εναντίον κοριτσιών. Και με στοιχήματα του τύπου «πλύντε τα πιάτα αγόρια» ή «κάντε φασίνα κορίτσια». Αυτός είναι ο τίμιος υγιής ανταγωνισμός. Ξέρεις τι λείπει; Το κατάλληλο application.

 

Βρήκαμε τη λύση στo PlayLink!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πέσουν κορμιά (και ερωτήσεις). Τo «Η Γνώση είναι Δύναμη» από τη νέα σειρά παιχνιδιών PlayLink, αποκλεστικά για τ Playstation 4, είναι αυτό που θα μετατρέψει το κινητό ή το tablet σου σε χειριστήριο του PlayStation4. Τι έχει σκοπό να κάνει; Να σας φέρει στα όρια να «πλακωθείτε» – στον ανταγωνισμό. Φτιάξτε το προφίλ σας για να έρθετε αντιμέτωποι είτε χωριστείτε σε ομάδες και ετοιμαστείτε να απαντήσετε σε ένα πλήθος από ερωτήσεις για δυνατούς λύτες, που θα ανάψουν το παιχνίδι μεταξύ σας και θα σας κρατήσουν παρέα σε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Αράζετε στο σαλόνι; Το «Η Γνώση είναι Δύναμη» θα φροντίσει να κρατήσει παρέα στην παρέα σου… Εύχρηστο και συνάμα εύκολο στην πρόσβαση, θα εξυπηρετήσει τόσο τους ψαγμένους όσο και εκείνους που δεν τα πάνε καλά με τις εφαρμογές. Χώρια του ότι η εφαρμογή και το παιχνίδι είναι στην ελληνική γλώσσα, οπότε δεν θα ψάχνεσαι αν έχεις κάνει καμιά γκάφα. Αφήστε τις ευγένειες μεταξύ σας και ετοιμαστείτε ΓΙΑ ΧΑΜΟΥΛΗ!

 

cfwfewccw

 

 

Πώς θα πλακωθ… εεε… πώς θα παίξετε:

Ο κάθε χρήστης επιλέγει έναν από τους οκτώ διαθέσιμους χαρακτήρες και βγάζει μια selfie. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπει στην Πυραμίδα της Γνώσης, όπου, μαζί με έως και πέντε φίλους, θα πρέπει να απαντήσει σε μια μεγάλη ποικιλία θεματικών ερωτήσεων και να αγωνιστεί για να φτάσει πρώτος στην κορυφή. Εκεί ακριβώς είναι που θα γίνει και ο κακός χαμός. Με διάφορες δοκιμασίες στην οθόνη αφής του smartphone, τη δυνατότητα να συνωμοτήσει με τους άλλους διαγωνιζόμενους για να νικήσει τους αντίζηλους και με ένα συναρπαστικό φινάλε σε κάθε παιχνίδι, το Knowledge is Power θα σε κάνει να πιστέψεις πως πρωταγωνιστείς με την παρέα σε κάποιο τηλεπαιχνίδι. Εμείς πάντως θα βάλουμε τις κοπέλες απέναντι – ακόμη και αν στο τέλος φάμε κανένα βάζο στο κεφάλι.

 

aaaaa

 

Πάρε κόσμε, πάρε…

Αξίζει ωστόσο να σου πούμε πως το PlayLink έχει ακόμη τρία παρεΐστικα παιχνίδια για όσους θέλουν να τα ανακαλύψουν – από κουίζ και παιχνίδια γνώσεων μέχρι θρίλερ. Και όλα στα ελληνικά! Την εφαρμογή θα τη βρεις διαθέσιμη τόσο για λειτουργικό iOS, όσο και για Android, οπότε μην ανησυχείς. Ακολούθα τα βήματα για την εγκατάσταση και όλα θα πάνε ρολόι. Χωρίστε μόνο τις ομάδες και είστε έτοιμοι.

Αφήστε, λοιπόν, λίγο τις σειρές; Έρχεται η απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού για την παρέα που σέβεται τον εαυτό της.

Εμείς τουλάχιστον κολλήσαμε. Και με το παιχνίδι και εκείνες στον τοίχο με τις ερωτήσεις μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved