Αν είσαι gamer, τότε σίγουρα πρέπει να «τσεκάρεις» αυτά τα οικονομικά smartphone

Δύο κινητάρες σε περιμένουν.

Αν είσαι gamer και βρίσκεσαι σε φάση που ψάχνεις για ένα καινούριο κινητό, τότε το σίγουρο είναι ότι έχεις μπροστά σου πολλές επιλογές. Πώς, λοιπόν, μπορείς να κάνεις την καλύτερη αγορά, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και χρημάτων; Αλήθεια, ποιοι είναι οι παράγοντες που αξίζει να «τσεκάρεις» για να «χτυπήσεις» το πιο «δυνατό» smartphone χωρίς να ταλαιπωρηθείς σερφάροντας με τις ώρες στο Διαδίκτυο και συγκρίνοντας τιμές και χαρακτηριστικά;

Τρία είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να επιμείνεις και τα καλά νέα είναι πως μόλις κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα δύο νέα smartphone που θα καλύψουν τον κάθε gamer και με το παραπάνω, ενώ δεν θα αδειάσουν το πορτοφόλι του. Ο λόγος για τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus της Xiaomi.

 

2

 

Η οθόνη

Αν υπάρχει κάτι που κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του ζητά από ένα «έξυπνο» κινητό, τότε αυτό είναι μια καλή οθόνη η οποία θα του επιτρέπει να έχει το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης σε κάθε παιχνίδι.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε τα νέα smartphones της Xiaomi είναι ότι παρά το γεγονός ότι κυκλοφορούν σε τιμές που «τα σπάνε» -το Redmi 5 κοστίζει μόλις 169 ευρώ, το Redmi 5 Plus (3GB+32GB) 199, ενώ το  Redmi 5 Plus (4GB+64GB) 229 ευρώ- είναι εξοπλισμένα με τη νέα γενιά οθονών κινητών τηλεφώνων και έχουν αναλογία εικόνας 18:9. Και μπορεί η οθόνη στο Redmi 5 Plus να είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από το Redmi 5 αλλά σε κάθε περίπτωση, θα μπορείς να παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια και να έχεις το προβάδισμα σε κάθε «μάχη» και με τα  δύο.

3

 

Ο επεξεργαστής

Και μετά την οθόνη, περνάμε στον επεξεργαστή, διότι ένας καλός gamer ξέρει ότι χωρίς αυτόν δεν θα «επιβιώσει» στο πεδίο της μάχης. Το καλό είναι πως με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή 14nm Snapdragon, το Redmi 5 Plus «τρέχει» τα πιο απαιτητικά παιχνίδια και μάλιστα, το κάνει με την πιο χαμηλή κατανάλωση ισχύος. Εμείς, πάντως, τεστάραμε και τα δύο και είδαμε πως έπειτα από 15 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο, συνεχίζουν δυνατά, χωρίς κανένα πρόβλημα!

4

 

Η ταχύτητα

Τέλος, κάθε παίκτης ξέρει πως για να έχει το πλεονέκτημα στη «μάχη», χρειάζεται ένα smartphone που δεν θα «κολλάει» πουθενά. Με λίγα λόγια, θέλει να έχει ένα κινητό με την καλύτερη δυνατή ταχύτητα. Το καλό με τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus είναι πως ενσωματώνουν το αστραπιαία γρήγορο λειτουργικό σύστημα MIUI 9 της Xiaomi. Τι σημαίνει αυτό; Πώς θα μπορείς να «σερφάρεις» και να «χτυπάς» τον αντίπαλό σου σε κλάσματα δευτερολέπτου!

 

5

 

«Τσέκαρε», λοιπόν, τα τρία παραπάνω σημεία και κάνε την επιλογή σου. Είτε επιλέξεις το Redmi 5 είτε προτιμήσεις το Redmi 5 Plus, το σίγουρο είναι πως θα μείνεις ικανοποιημένος αφού θα παίζεις με άνεση τις παιχνιδάρες σου, ξέροντας πως δεν χρειάστηκε να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσεις το νέο σου gadget!

Το πιο σημαντικό είναι, βέβαια, πως τα Redmi 5 και Redmi 5 Plus της Xiaomi έρχονται στη χώρα μας με την εγγύηση ποιότητας της Info Quest Technologies η οποία προσφέρει εγγύηση δύο ετών, άμεση, ποιοτική υποστήριξη και φυσικά service, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Με λίγα λόγια, θα είσαι καλυμμένος στο «φουλ»!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved