Το smartphone της Lamborghini είναι ανούσια ακριβό

Υπάρχουν πρόθυμοι που θα δώσουν 2.500 δολάρια για ένα μετριότατο τηλέφωνο.

Από τη στιγμή που μιλάμε για Lamborghini σίγουρα δεν μιλάμε για κάτι που θα είναι προσιτό στο μέσο άνθρωπο. Λίγο πολύ, ισχύει αυτό που ισχύει με την υψηλή τέχνη: πολλοί μπορεί να την απολαμβάνουν εκ του μακρόθεν, ελάχιστοι έχουν την ευχαρίστηση μια πιο προσωπικής συνάντησης, μαζί της. Χαζεύουμε την απαράμιλλη τέχνη μιας Cenetario ή Huracan, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα τις οδηγήσουμε ποτέ στη ζωή μας.

Όταν λοιπόν, μαθαίνεις ότι ο η Lamborghini κυκλοφόρησε το δικό της smartphone, γνωρίζεις πως είναι ένα αντικείμενο που δεν θα σκεφτείς να αγοράσεις με την επόμενη επιδότηση του συμβολαίου σου. Είναι όμως κάτι που αξίζει να το χαζέψεις.

Και πράγματι, αξίζει. Το νέο Alpha-One είναι πολυτελές, εξωτερικά συνδυάζει υγρό μέταλλο και χειροποίητο δέρμα και κοστίζει 2.500 δολάρια –μόνο του, δεν σου δίνουν καν ένα μπρελόκ έστω από μια Lamborghini.

4816

Προφανώς, δεν αξίζει αυτά τα λεφτά. Αρκεί μια διαγώνια ματιά στα χαρακτηριστικά του για να το καταλάβεις χωρίς απαραίτητα να είσαι γκουρού της τεχνολογίας. Τρέχει το τελευταίο android. Έχει επεξεργαστή snapdragon 820. H RAM του είναι στα 4GB και η μνήμη του στα 64 GB με δυνατότητα επέκτασης στα 128 GB. Η βασική κάμερα έχει ανάλυση 20 Megapixels και η μπροστινή 4 megapixels. Τα ηχεία του είναι dolby atmos και τέλος διαθέτει υποδοχή για δύο sims.

Μας κάνετε πλάκα; 2.500 δολάρια για αυτά; Επειδή το μέταλλο χρησιμοποιείται για την κατασκευή χειρουργικών εργαλείων (π.χ νυστέρια); Ελάτε, παιδιά.

Εννοείται πω το συγκεκριμένο απευθύνεται σε ένα κοινό που μπορεί να δώσει 2.500 δολάρια για ένα μέτριο κινητό, ενώ θα μπορούσε με τα μισά χρήματα να αγοράσει ένα απείρως καλύτερο. Ένα κοινό που θέλει να έχει την εμπειρία ενός προϊόντος με το brand της Lamborghini, αλλά εδώ είναι από τις λίγες φορές που πληρώνεις λεφτά για να πάρει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τόσο απλό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved