Μια Lamborghini Centenario αξίας 2.2 εκατ. ευρώ προκαλεί πανικούλη στο Λονδίνο

Δείτε στο βίντεο ταλαιπωρία μέχρι να μπει στην αντιπροσωπεία. 

Δεν ξέρω αν τελικά το είπε, αλλά φαντάζομαι πως ο υπάλληλος που έχει αναλάβει να μεταφέρει και να τοποθετήσει στο εσωτερικό της αντιπροσωπείας της Lambroghinh στο Λονδίνο την νέαLamborghini Centenario, είναι σε φάση «κοιτάτε αλλά μην αγγίζετε γιατί θα σας κόψω τα χέρια κουφάλες». 

Το σκηνικό έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στη βρετανική πρωτεύουσα και το πλήθος που συγκεντρώθηκε απ' έξω με το που μυρίστηκε την έλευση του supercar ήταν αν μη τι άλλο πολιτισμένο. Είδε και δεν ακούμπησε, απλώς αρκέστηκε στο να φωτογραφίσει, να φωτογραφηθεί και να βιντεοσκοπήσει την έλευση του μοντέλου εκείνου που κατασκευάστηκε για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του Ferruccio Lamborghini, του ιδρυτή δηλαδή της εταιρείας-κολοσσού. 

Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα μόλις σαράντα 12κύλινδρα που θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους του κόσμου για να πουλήσουν δεξιά κι αριστερά ολίγον τι από τρέλα και παράνοια με τα 759 άλογά τους και την τελική τους η οποία μπορεί να φτάσει τα 350 χλμ/ώρα (0-100 σε 2.8").



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved