Μέχρι και τζετ έφτιαξε η Piaggio

Το Avanti Evo είναι η Ferrari των αιθέρων.

Μπορεί όταν ακούς την λέξη «τζετ» να έρχονται στο μυαλό σου τα τουρμποκίνητα αεριωθούμενα με τα οποία πετάει ο Β, o Trump και οι Iron Maiden, αλλά στην περίπτωση της Piaggio το design είναι εμπνευσμένο από τα τζετ της δεκαετίας του ’80. Σε απλούστερα ακόμη ελληνικά, η προπέλα στον κινητήρα επιστρέφει.

810

Το Avanti Evo μπορεί να θυμίζει Learjet, αλλά έχει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ιπτάμενου παλατιού, φτάνοντας τα 740 χλμ. ανά ώρα στους αιθέρες , ξοδεύοντας 40% λιγότερα καύσιμα από τα ανταγωνιστικά τζετ παρόμοιου τύπου. Είναι πολύ πιο ελαφρύ με αποτέλεσμα να γίνεται πιο γρήγορο και ευέλικτο στις αποστάσεις , αφήνοντας πίσω όλα τα άλλα τζετ  που έχουν το διπλάσιο κόστος στην αγορά.

810 1

Βέβαια τα 6.698.000 ευρώ δεν είναι ένα ποσό που βρίσκει κανείς στο δρόμο. Όμως όσοι πλούσιοι επιχειρηματίες είναι διατεθιμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη, «σώζουν» στην προκειμένη περίπτωση περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ. Το λες και επένδυση έτσι;

Το Avanti Evo ευελπιστεί να γίνει η κατεξοχήν επιλογή για business jet.  Και όλα δείχνουν πως έχει κάθε λόγο να ελπίζει. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved