Με αυτά τα ασύρματα ακουστικά ξανάρχισα γυμναστήριο!

Τα Here One θα σου λύσουν τα χέρια κυριολεκτικά.

Το γυμναστήριο το βαριέμαι πάρα πολύ. Και με μουσική στα αυτιά σκέψου! Αν πάω γυμναστήριο και συνειδητοποιήσω ότι έχω ξεχάσει τα ακουστικά μου, απλά φεύγω. Αν δεν έχω μουσική να ξεχνιέμαι και να περνάει η ώρα όσο κάνω αυτές τις ανιαρές και κουραστικές για το ατσούμπαλο σώμα μου ασκήσεις, καλύτερα σκοτώστε με πάνω στον διάδρομο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα ακουστικά που είχα δεν βόλευαν και τόσο, πέρα από τον διάδρομο και το ποδήλατο.

Πήγαινες να κάνεις κοιλιακούς, push-ups, διατάσεις, όργανα, μπλέκονταν στα χέρια, στα πόδια, έπεφτε η μία ψείρα, την έβαζα στη θέση της, έπεφτε η άλλη. Πολύ κουραστικό πράγμα. Ανακάλυψε ωστόσο κάτι καινούρια ασύρματα ακουστικά και βρήκα την υγειά μου, μαζί και τη φόρμα μου, αφού πλέον πηγαίνω γυμναστήριο κάθε μέρα για να ακούσω μουσική! Κυρίως γι’ αυτό!

hereone wireless earbuds

 

Πρόκειται για τα ασύρματα ακουστικά της «Here One», τα οποία σου προσφέρουν την μοναδική εμπειρία ακρόασης. Το πιο έξυπνο ζευγάρι ακουστικών, το οποίο σου προσφέρει τρία μοναδικά χαρακτηριστικά σε ένα κομψό σύστημα: Κορυφαία ποιότητα ήχου, ανώτερη ακύρωση θορύβου τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων ρυθμίσεων ακοής, προσαρμοσμένων στα αυτιά σας!

hereone wireless earbuds2

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέχρι και τη θέση σου, την προηγούμενη χρήση και τις προσωπικές σου προτιμήσεις για να σου προτείνουν να βελτιώσεις τους ήχους γύρω σου. Είναι πολύ ελαφριά, έχουν ασφαλή και άνετη εφαρμογή και διαθέτουν φορητή θήκη φόρτισης! Ιδανικά για ταξίδι, περπάτημα και κυρίως… γυμναστήριο!

Αν σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να τα αγοράσετε εδώ στα 130 ευρώ.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved