Taxiplon: το taxi χιλιόμετρα μπροστά

Η μετακίνησή μας είναι μια σημαντική καθημερινή ανάγκη και είτε διαθέτεις δικό σου όχημα, είτε όχι, οι λόγοι για να χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία taxi είναι πάρα πολλοί! Να προλάβεις την παράσταση, τη μπάλα ή το επαγγελματικό ραντεβού, να γλυτώσεις το parking, να πιείς λίγο παραπάνω χωρίς άγχος… 

Όταν λοιπόν τη χρειαστείς, για οποιαδήποτε περίσταση, η Taxiplon έχει φροντίσει να σου προσφέρει την μέγιστη εξυπηρέτηση και άνεση για να πας στο προορισμό σου, με ασφάλεια,  συνέπεια κι ευκολία! Πώς;

Προσωπική εξυπηρέτηση για ό,τι χρειαστείς! 

Μια ελληνική πλατφόρμα και εφαρμογή για κινητά taxi, η οποία δουλεύει κάθε μέρα, όλη μέρα, κυριολεκτικά,  αφού το τηλεφωνικό της κέντρο είναι διαθέσιμο και πρόθυμο 24/7 να σου λύσει οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσεις με ένα μόλις κλικ μέσα από την εφαρμογή!

 «Χιλιόμετρα» μπροστά!

Η Taxiplon εφαρμογή είναι πανεύκολη στη χρήση και διαθέτει τα πιο σύγχρονα εργαλεία για να εξυπηρετείσαι πάντα όπως πρέπει. Σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγεις τον οδηγό σου, τον τρόπο πληρωμής (κάρτα ή μετρητά), να ξέρεις από πριν το κόστος της διαδρομής σου -για να μην βγεις ποτέ εκτός budget- καθώς και ένα διαδραστικό χάρτη που, εκτός από το να σε εντοπίζει γρήγορα και να βλέπεις πού βρίσκεται ο οδηγός σου, σε ακολουθεί live και αφού μπεις στο taxi για να έχεις πάντα τον έλεγχο. 

 

tax2

 

Ηλεκτροκίνητα ταξί που κάνουν τον πλανήτη πιο πράσινο

Άλλη μία καινοτομία και πρωτιά της Taxiplon είναι η συνεισφορά της στην μειωμένη εκπομπή ρύπων από τα ταξί, αφού δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς της να γίνουν πράσινοι οδηγοί. Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη προστασία του περιβάλλοντος, η Taxiplon δημιούργησε τις προϋποθέσεις, εντάσσοντας στο δίκτυό της τα πρώτα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στην Ελλάδα. 

 

tax3

 

Είναι η πιο επαγγελματική και συμφέρουσα λύση της αγοράς για την επιχείρησή σου! 

Η Taxiplon προσφέρει tailor-made πακέτα για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων,  όπως είναι το  E-SMART BUSINESS ή το E-SMART BOX για την μεταφορά συνεργατών ή την αυθημερόν αποστολή δεμάτων. Γενικά, αν έχεις επιχείρηση, μίλα τους, έχουν τις λύσεις για να απαντήσουν αποτελεσματικά ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες σου! 

Με ένα σμπάρο λοιπόν 4 τρυγόνια… ή μήπως 5; 

 

tax5

 

Θα φτάσεις στην ώρα σου και… σαν VIP με την Taxiplon Premium

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία Taxiplon Premium «απογειώνει» τις μετακινήσεις σου, προσφέροντας σου τη σιγουριά ότι θα εξυπηρετείσαι κάθε φορά που χρειάζεσαι taxi.

Απλά επιλέγεις το πακέτο μηνιαίας συνδρομής που κοστίζει μόνο €9,9 ανά μήνα και ξενοιάζεις, γνωρίζοντας ότι πάντα το Taxi σου θα είναι εκεί όταν το θες, όπως το θες! Γιατί με το Taxiplon Premium μετακινείσαι με την πολυτέλεια που σου αξίζει έχοντας τα καλύτερα business class οχήματα της αγοράς στη διάθεσή σου! Θέλεις κι άλλα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; 

Έχει! Έχεις προτεραιότητα στα αιτήματα διαδρομών, 100% εγγυημένα ραντεβού -με ειδοποίηση 3 ώρες πριν τουλάχιστον- πρόγραμμα ανταμοιβής πόντων, 24/7 υποστήριξη χωρίς αναμονή.

 

 tax6

 

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τη συνδρομητική υπηρεσία TAXIPLON PREMIUM κάνε online εγγραφή εδώ ή  κάλεσε στο 214 41 65 682!

Τελικά η Taxiplon, πέραν του ότι είναι η μεγαλύτερη ελληνική εφαρμογή taxi και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ελληνικές προκλήσεις, είναι χρηστική, φιλική, άμεση, eco-friendly και μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε πολλά επίπεδα! 

Κατέβασε την εφαρμογή της Taxiplon (iOs ,  Android , HUAWEI AppGallery )

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved