Το νέο Blackberry επιστρέφει στο qwerty πληκτρολόγιο

Εμπρός για πίσω.

Πριν από περίπου μία 8ετία, η Blackberry ήταν μία από τις leading εταιρείες στο χώρο των smartphones. Όμως η άφιξη του touchscreen στις περισσότερες συσκευές και μία σειρά από άλλους παράγοντες που ξεκινούσαν από το BlackBerry Shop και έφταναν μέχρι το μάρκετινγκ, κράτησαν την εταιρεία πίσω. Τόσο πίσω, που το Blackberry 10 δεν έφερε τα αποτελέσματα που ήθελε.

blackberry keyone 2

Καιρός όμως για αλλαγές. Ή μάλλον για επιστροφές στις σταθερές αξίες. Το Blackberry KEYone, το νέο smartphone της εταιρείας, μπορεί να περιέχει μία σειρά από νέες μοναδικές λειτουργίες και διευκολύνσεις στην πλοήγηση, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στον στοιχείο που την χαρακτήρισε την εταιρεία και την έκανε σήμα κατατεθέν: στο QWERTY πληκτρολόγιο που όλοι αγαπήσαμε.

Ετοιμάσου και πάλι για πάτημα κουμπιών όπως ακριβώς το θυμόσουν, σε συνδυασμό με την οθόνη 4.5 ιντσών, τον επεξεργαστή  Snapdragon 625 p, 12ΜP κάμερα και 32 GB αποθηκευτικό χώρο με την δυνατότητα επιπλέον κάρτας μνήμης.

blackberry keyone 5

Κάπως έτσι, η BlackBerry ευελπιστεί να κερδίσει πίσω το άλλοτε πιστό κοινό της. Και η αλήθεια είναι πως είναι από τα κινητά που μας είχαν λείψει πολύ. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved