To Street Art ζωντανεύει τη νύχτα σε συνεργασία με τη Samsung και τον Fat Cap Sprays

Το Samsung Galaxy S22 Ultra και το Nightography αποτυπώνουν για πρώτη φορά τις νυχτερινές δημιουργίες, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Η Samsung Electronics παρουσίασε την καμπάνια «Night in new light» που φέρνει νέα ζωή και φως στις νυχτερινές λήψεις. Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα εβδομαδιαία επεισόδια και παρουσιάζει τις νέες νυχτερινές δημιουργίες του street artist και σταρ του TikTok, Fat Cap Sprays, όπως αποτυπώνονται στις εντυπωσιακές λήψεις υψηλής ευκρίνειας, με το Samsung Galaxy S22 Ultra και το Nightography.

Η αδυναμία να καταγράψει τη διαδικασία δημιουργίας των έργων του τη νύχτα,  περιόριζε ορισμένες από τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις του street artist. Με το Nightography και τη δυνατότητα καταγραφής εκπληκτικών λήψεων υψηλής ευκρίνειας, κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ο Fat Cap Sprays μπορεί πλέον να δημιουργεί τα λαμπερά έργα τέχνης του τη νύχτα και να καταγράφει τόσο τη διαδικασία όσο και τη θετική επίδραση που έχει η τέχνη του στις γειτονιές της πόλης. Το έργο αυτής της εβδομάδας, απεικονίζει μια αλεπού, το πρώτο νυχτερινό πλάσμα που δημιουργεί στο πλαίσιο της καμπάνιας, εφαρμόζοντας μια εντελώς καινούργια φόρμα δημιουργίας.

 

artwork3 0

 

«Η αποτύπωση της δημιουργικής διαδικασίας είναι, για μένα, και αυτή μια μορφή τέχνης» σημείωσε ο Fat Cap Sprays. «Οι νυχτερινές δυνατότητες του Samsung Galaxy S22 με βοηθούν να πραγματοποιήσω το όνειρό μου για αυτά τα νέα, νυχτερινά έργα, ζωγραφίζοντας στο σκοτάδι χωρίς να φοβάμαι, ότι δε θα καταφέρω να τα απαθανατίσω».

 

artwork4 0

 

Η ελευθερία λήψης εκπληκτικού περιεχομένου, σε σχεδόν οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, βοήθησε τον Fat Cat Spray να ξεδιπλώσει τη δημιουργικότητά του, για πρώτη φορά, στο σκοτάδι. Οι ταινίες θα ξεδιπλώσουν το συναρπαστικό ταξίδι του δημιουργού για να ανακαλύψει νέους τρόπους δημιουργίας, σύνδεσης με το κοινό του και ένα μοναδικό συνδυασμό της φυσικής με την ψηφιακή τέχνη, μέσα από τον κόσμο των NFTs.

 

artwork1 0

Οι ταινίες θα κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα στο samsung.com/gr/explore/photography/night-in-new-light/ με τα ακόλουθα επεισόδια:

  1. Night in the New Light – Ο Fat Cap Sprays δημιουργεί στο σκοτάδι, σε συνεργασία με το Samsung Galaxy S22 Ultra.
  2. Fans σε κάθε γωνία - Ο θετικός αντίκτυπος του Fat Cap Sprays στους θαυμαστές του, όπου κι αν βρίσκονται.
  3. Από προσωρινό, μόνιμο – Το Samsung Galaxy S22 Ultra αιχμαλωτίζει την τέχνη που δημιουργείται τη νύχτα, με το καλύτερο φως.
  4. Οι εικόνες μένουν για πάντα – Ένα ταξίδι στον κόσμο των NFTs.

«To street art είναι το καλύτερο παράδειγμα δημιουργικότητας που ζωντανεύει τη νύχτα. Ο απίστευτος αντίκτυπός του στις κοινότητες τα τελευταία δύο χρόνια είναι περισσότερο αισθητός από ποτέ», σημείωσε ο Mark Notton, Senior Director στο IM Category Management της Samsung Electronics. «Ο Fat Cap Sprays εμπνέει με τη δουλειά του όσους βρίσκονται στους δρόμους, αλλά και πολλά εκατομμύρια ανθρώπων μέσω του διαδικτύου. Το Nightography και το Samsung Galaxy S22 Ultra διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του street artist να εκφραστεί, αποτυπώνοντας την τέχνη του με κρυστάλλινη ευκρίνεια, όπως ποτέ άλλοτε».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved