Ντύσε το tablet σου με τις πιο stylish προστατευτικές θήκες

Ετοιμάσου για τη νέα σεζόν, εξοπλίζοντας το tablet σου με τις πιο στιλάτες θήκες που θα προστατεύσουν και θα συμπληρώσουν τη συσκευή σου με τον καλύτερο τρόπο. Με την κατάλληλη θήκη, το tablet σου θα παραμένει φορητό και πρακτικό, ίσως και να κερδίσει λίγα περισσότερα στο κομμάτι της λειτουργικότητας, απλώς συνοδεύοντάς το με μια θήκη. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα προστατεύεται είτε όταν ταξιδεύεις είτε όταν το χρησιμοποιείς, για να παραμένει πάντοτε σε τέλεια κατάσταση.

Αυτές οι θήκες, ωστόσο, μπορούν να προσφέρουν προστασία και ευκολίες παραμένοντας στιλάτες. Πολύχρωμες, πολυμορφικές, με λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό και μοτίβα ή ζωηρά χρώματα, είναι πολλές εκείνες που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με το tablet σου. Προκειμένου να βρεις την ιδανική για εσένα, ας δούμε μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές για μια μεγάλη γκάμα συσκευών.

 

Θήκες τύπου sleeve για καθημερινή άνεση

 

 plaisio12345

 

Εύχρηστες και βολικές, οι θήκες τύπου sleeve πρακτικά αποτελούν «τσεπάκια» μέσα στα οποία μπαίνει το tablet και μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια. Είναι από μαλακά υλικά και συνήθως κλείνουν με φερμουάρ ή κουμπιά, προκειμένου να ανοιγοκλείνουν άμεσα κι εύκολα. Για παράδειγμα, η Sentio Universal Sleeve 10” είναι ιδανική για tablets μεγέθους έως 10” και κλείνει με φερμουάρ, για να τη χρησιμοποιείς άνετα και να έχεις μαζί σου το tablet οπουδήποτε με ασφάλεια. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει με το tablet και να έρθει σε αρμονία με όλο τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου. Είναι εξαιρετικά ελαφριά και μαλακή, οπότε μπορεί να μπει ακόμη και σε ένα σακίδιο πλάτης μαζί με άλλα πράγματα -όπως ένα laptop- και να μην κινδυνεύσει τίποτα από τα δύο κατά τη μεταφορά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη θήκη διατίθεται και σε διάφορα σχέδια, έχοντας στη μια μεριά της ένα μονόκερο, ένα δεινόσαυρο, χειριστήρια κονσολών και διάφορα άλλα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

 

plaisio1234

 

Αντίστοιχα, αν χρησιμοποιείς Apple iPad Pro 12.9” τότε η επίσημη θήκη Apple Sleeve για το μοντέλο θα σε καταπλήξει, με το λιτό σχεδιασμό της και την πρακτικότητά της. Είναι κατασκευασμένη από μαλακό δέρμα στο εξωτερικό και επένδυση μικροϊνών στο εσωτερικό για να προφυλάσσει τη συσκευή από φθορές, προσδίδοντας έτσι εξαιρετικά premium «αέρα» στην όλη κατασκευή. Επιπλέον, έχει ειδική θέση για το Apple Pencil στο εξωτερικό μέρος ώστε να το έχεις πάντοτε μαζί αλλά χωριστά από το tablet για να αποφευχθούν τυχόν γρατζουνιές – όλα τακτοποιημένα.

 

Θήκες folio για πρακτικότητα και προστασία

Από τις πλέον βολικές θήκες για tablet είναι οι θήκες τύπου folio, δηλαδή πορτοφόλι. Ο σχεδιασμός τους αποτελείται από δύο μέρη -ένα που πάει στην πλάτη του κι ένα που «αγκαλιάζει» την οθόνη- κι έτσι προστατεύεται πλήρως από κάθε μεριά χωρίς να χάνει τη λειτουργικότητά του – σαν ένα βιβλίο με το tablet στη μέση. Έτσι, μπορείς να το χρησιμοποιείς εύκολα κι έπειτα να ξανακλείνεις την μπροστινή όψη για να το βάλεις στην τσάντα σου ή να το ακουμπήσεις στο γραφείο. Πολλές θήκες τύπου folio/book, επίσης, λειτουργούν και ως stand, δηλαδή στέκονται με κλίση για να κάνουν εύκολες τις βιντεοκλήσεις, την παρακολούθηση περιεχομένου και οποιαδήποτε χρήση θα βόλευε με το tablet ακουμπισμένο σε μια ίσια επιφάνεια.

 

plaisio123

 

Η Samsung έχει κατασκευάσει αρκετές τέτοιες θήκες για διάφορα μοντέλα της και η Samsung Book Cover για Samsung Galaxy Tab S7+ είναι από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές για το συγκεκριμένο μοντέλο. Προστατεύει άψογα τη συσκευή περιμετρικά και είναι τέλεια στο άγγιγμα καθώς είναι κατασκευασμένη από δέρμα και δερματίνη σε σημεία, οπότε πέραν της προστασίας, το στιλ του tablet σου θα συμπληρώνεται από τη θήκη. Μπορεί επίσης να σταθεί σε διάφορες κλίσεις, προκειμένου να χρησιμοποιείς το tablet σε μια πιο βολική θέση αν παρακολουθείς βίντεο, κάνεις βιντεοκλήση ή έχεις συνδέσει πληκτρολόγιο και ποντίκι για να λειτουργήσει ως υπολογιστής.

Αντίστοιχα, η Apple διαθέτει πολλαπλές θήκες Apple Smart Folio για τα iPad όλων των μεγεθών, οι οποίες καλύπτουν την οθόνη και με έξυπνο τρόπο διπλώνουν για να στέκεται όρθιο σε γωνία το tablet σου προκειμένου να εργαστείς ή να παρακολουθήσεις κάτι. Έχοντας ελεύθερο το πίσω μέρος της συσκευής, μπορείς να παρατηρείς το design της προστατεύοντας παράλληλα την οθόνη, όπου οποιαδήποτε γρατζουνιά είναι άμεσα ορατή και μπορεί να επηρεάσει τη χρήση της συσκευής.

Η UAG επίσης κατασκευάζει κάποιες ανθεκτικές θήκες από σκληρό πλαστικό, ειδικά σχεδιασμένες για iPad. Κάποια μοντέλα διαθέτουν θήκη για το Apple Pencil όμως όλα διαθέτουν ανθεκτική κατασκευή που προστατεύει περιμετρικά τη συσκευή και εφαρμόζει τέλεια σε αυτή, ενώτο αποσπώμενο stand υπόσχεται να βρίσκεις πάντα τη γωνία που σε βολεύει αν θέλεις να παρακολουθήσεις βίντεο ή να συνδέσεις ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι για εργασία.

 

plaisio12

 

Για πιο γενικές λύσεις, οι θήκες Sentio Universal ταιριάζουν σε tablets διαφόρων εταιρειών κι έτσι μπορείς να προστατεύσεις επαρκώς τη συσκευή σου απολαμβάνοντας όσα προσφέρει μια τέτοιου είδους θήκη – από διάφορα σημεία στήριξης έως περιστρεφόμενη βάση. Επίσης, θα βρεις θήκες Sentio και για επιλεγμένα iPad οπότε αν έχεις επιλέξει ένα tablet Apple θα το έχεις καλυμμένο και προστατευμένο χωρίς μεγάλο κόστος.

 

Θήκες με πληκτρολόγιο για τη μέγιστη παραγωγικότητα

Αν γράφεις κείμενα ή εργάζεσαι από το tablet σου, τότε σίγουρα ένα πληκτρολόγιο είναι ανεκτίμητος σύντροφος κάθε στιγμή. Φαντάζεσαι να ήταν ενσωματωμένο σε θήκη, ώστε να έχεις δύο σε ένα, δηλαδή προστασία και πρακτικότητα; Δε χρειάζεται να το φανταστείς γιατί πολλές θήκες τύπου folio διαθέτουν ενσωματωμένο πληκτρολόγιο στη μια μεριά, ακριβώς για να προστατεύουν το tablet σου και παράλληλα να σου δίνουν έναν εύκολο τρόπο να γράφεις άνετα οπουδήποτε κι αν είσαι χωρίς να κουβαλάς ένα δεύτερο αξεσουάρ μαζί σου.

Πάρε για παράδειγμα τη θήκη Apple Magic Keyboard για τα iPad, η οποία όχι απλά προσφέρει προστασία εμπρός και πίσω από το tablet αλλά παρέχει επίσης πληκτρολόγιο, trackpad όπως και μια θύρα USB-C για μεγαλύτερη ελευθερία σε συνδέσεις. Η βάση του είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος και κλίση οπότε μπορείς να βρεις την τέλεια θέση για να εργάζεσαι, σαν να βρισκόσουν στο laptop σου.

 

plaisio1

 

Για το Samsung Galaxy Tab S7+, η θήκη Samsung Smart Keyboard προσφέρει παρόμοια επίπεδα ευελιξίας και προστασίας. Έχει 16 πλήκτρα λειτουργιών (“Function”), άνετο touchpad και μπορεί να σταθεί σε διάφορες κλίσεις προκειμένου να έχεις την πλήρη εμπειρία χρήσης που θα είχες με έναν τυπικό υπολογιστή, απευθείας από το tablet σου. Φυσικά, είναι πολύ λεπτή και κατασκευασμένη από δέρμα και δερματίνη, για να είναι απαλή στο άγγιγμα και να προστατεύει επαρκώς τη συσκευή σου διατηρώντας αναλλοίωτο τον κομψό σχεδιασμό της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved