Έχουμε απόλυτη ανάγκη από ένα boombox που παγώνει μπίρες

Το νέο boombox της Shivr έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη για τη διατήρηση του ανθρώπινου πολιτισμού.

Το ψυγειάκι με τις μπίρες στην παραλία είναι ο αφανής ήρωας του ελληνικού καλοκαιριού. Ο ρόλος συγκρίνεται άμεσα με του τύπου που θα στήσει την ομπρέλα στο κατάλληλο σημείο και θα την ασφαλίσει απόλυτα από τις ξαφνικές ριπές των αυγουστιάτικων μελτεμιών. Το συγκεκριμένο ψυγειάκι ικανοποιεί ακόμα μία αδήριτη ανάγκη του ανθρώπου, τη μουσική.

 

 

Το Shivr 55 Boombox  Esky είναι ένα καμουφλαρισμένο ηχοσύστημα στη μορφή ψυγείου. Το σύνηθες κακό με τις συσκευές που προσπαθούν να βάλουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη είναι να μην κάνουν τίποτα από δύο καλά που υπόσχονται. Το συγκεκριμένο boombox μοιάζει να τα κάνει και τα δύο κάτι παραπάνω από καλά, αν κρίνουμε από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. 

 

 

Στον ηχητικό εξοπλισμό του περιλαμβάνει ένα πλήρως αδιάβροχο Stealth DSP 6 System, ενισχυτή 200W, σύνδεση Bluetooth και μπαταρία ιόντων λιθίου που εξασφαλίζει 8 ώρες ακρόαση. Με δεδομένο ότι η Shivr είναι εταιρία που ειδικεύεται στα ηχοσυστήματα σκαφών, θα βαράει καλά και θα αντέχει πράγματι στα νερά.

 

 

Ως ψυγειάκι είναι εξίσου εντυπωσιακό με μέγιστη χωρητικότητα τα 55 λίτρα, αυτό μεταφράζεται σε 48 κουτάκια μπίρας που θα καλύψει και την κάθε νεροφίδα της παραλίας. Το κόκκινο κουμπί παρέχει στιγμιαία αποσυμπίεση για να μην δυσκολεύει το άνοιγμα λόγω αρνητικής πίεσης από το πάγωμα. Η κάνουλα στο κάτω μέρος επιτρέπει τη γρήγορη αποβολή του λιωμένου πάγου και την εύκολη αναπλήρωσή του για να κρατήσει δροσερές μπίρες για όλη την παρέα μέχρι τη δύση του ήλιου, μάλλον μέχρι την ανατολή της επόμενης μέρας. 

 

 

Στα 900 δολάρια δεν το λες και ακριβώς ευκαιρία, αλλά όπως έχει αποδείξει η πείρα του κάθε παραλιάρχη, στον εξοπλισμό παραλίας την τσιγκουνιά την πληρώνεις ακριβά μεσοπρόθεσμα. Τα χαμηλής ποιότητας σύνεργα δεν έχουν καμία τύχη κάτω από τον καυτό ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τον αέρα που τα μαστιγώνει. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved