Θέλεις να κάνεις τα πρώτα βήματα στον κόσμο της Apple; Ξεκίνα μιλώντας με έναν Apple Master Plus!

Κάποια στιγμή στη ζωή κάθε λάτρη της τεχνολογίας, έρχεται η ώρα της Apple. Είτε πρόκειται για έναν υπολογιστή, είτε για ένα κινητό ή κάποιο wearable, φτάνει εκείνη η ώρα που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον κόσμο της Apple. Δεν υπάρχει σημασία γιατί οδηγηθήκαμε σε αυτόν. Μπορεί να ήταν διότι θέλαμε πιο ισχυρές αποδόσεις στην εργασία ή το gaming. Μπορεί επίσης να θέλαμε να αναβαθμίσουμε τις προπονήσεις, τη διασκέδαση, τη μεταξύ μας επικοινωνία ή απλώς να οργανώνουμε καλύτερα την καθημερινότητά μας.

Ο καθένας έχει τον δικό του λόγο που πήρε την απόφαση να γίνει της Apple και στη δική μου περίπτωση, όλα ξεκίνησαν με ένα iPhone. Έκτοτε, δεν κοίταξα ποτέ πίσω μου και σε ό,τι αφορά στον τεχνολογικό μου εξοπλισμό, είτε θα με δεις να κρατάω ένα iPhone, ένα MacBook ή ένα iPad, είτε να φοράω ένα Apple Watch ή τα AirPods!

Αυτό που δεν είχα τη δυνατότητα να απολαύσω όμως εγώ πριν από επτά χρόνια- όταν και πήρα την πρώτη μου Apple συσκευή- αλλά έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις εσύ σήμερα, είναι η δυνατότητα να κάνεις την καλύτερη αγορά για εσένα, με τη βοήθεια ενός Apple Master Plus.

 

apple2

 

Η απόλαυση του να έχεις έναν ειδικό στο πλευρό σου

Ακόμη θυμάμαι το ατελείωτο σερφάρισμα, τις ώρες που περνούσα πάνω από τον υπολογιστή, μελετώντας ένα-ένα τα χαρακτηριστικά του πρώτου iPhone που ήθελα να πάρω και προσπαθώντας να εξακριβώσω αν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες μου. Οι συμβουλές των φίλων μου δε, έκαναν την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη. Ο ένας πρότεινε να βρω ένα smartphone με δυνατή κάμερα, ο άλλος να επενδύσω στον επεξεργαστή και ο τρίτος να δώσω έμφαση στο gaming.

Σε αντίθεση με το 2014 όμως, εσύ έχεις ένα σημαντικό ατού στα χέρια σου. Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός ότι μπορείς να συμβουλευτείς έναν Apple Master Plus, προκειμένου να κάνεις πιο εύκολο και αποτελεσματικό το αγοραστικό σου «ταξίδι» και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η είσοδός σου στον κόσμο της Apple.

Ποιοι είναι όμως οι Apple Masters Plus και πού θα μπορέσεις να συναντήσεις και να μιλήσεις με κάποιον; Στην Ελλάδα θα βρεις τους πρώτους Apple Masters Plus μόνο στα καταστήματα Κωτσόβολος. Και αυτό διότι πρόκειται ουσιαστικά για συμβούλους πωλήσεων του Κωτσόβολου, οι οποίοι έχουν λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση για τα προϊόντα της Apple: Από τηλέφωνα μέχρι ρολόγια και από υπολογιστές μέχρι αξεσουάρ!

Εκτός από τους Apple Masters, λοιπόν, τους πρώτους πιστοποιημένους Apple Masters στην Ελλάδα, που βρίσκονται εδώ και μερικούς μήνες στα καταστήματα Κωτσόβολος για να λύσουν κάθε σου απορία, ήρθαν τώρα και οι Apple Masters Plus για να ολοκληρώσουν την ομάδα των ειδικών της Apple, στα καταστήματα Κωτσόβολος. Και τόσο σε ό,τι αφορά στους Apple Masters, όσο και στους Apple Masters Plus, πρόκειται για ειδικούς, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να έχεις όλη την πληροφορία και την καθοδήγηση που έχεις ανάγκη, για να πάρεις την Apple συσκευή που χρειάζεσαι. Τι άλλο να ζητήσεις, δηλαδή;

apple3

 

«Και πώς θα καταλάβω ότι συνομιλώ με έναν Apple Master Plus;», θα με ρωτήσεις. Τα πράγματα είναι απλά. Θα επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα Κωτσόβολος και θα αναζητήσεις τους συμβούλους πωλήσεων, που φέρουν τη χαρακτηριστική Apple κονκάρδα ή απλούστατα, θα τον ζητήσεις!

Σε κάθε περίπτωση, αν ζεις στην Αθήνα, κάνε μία βόλτα από το πρώτο Apple Shop στην Ελλάδα, που βρίσκεται στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens. Εκεί θα συναντήσεις τον Μιχάλη Μανιαδάκη, έναν από τους Apple Masters Plus που θα λύσουν κάθε σου απορία, σε ό,τι αφορά στα προϊόντα της Apple. Στη δική μου περίπτωση, η συμβολή του αποδείχθηκε πολύτιμη για το δίλημμα που είχα: Apple MacBook Pro 16" ή Apple MacBook Air; Ο Μιχάλης μου έδωσε τα «φώτα» του!

apple4

 

Επειδή, λοιπόν, κάθε αγορά σε επίπεδο τεχνολογίας σήμερα αποτελεί ταυτόχρονα και μία επένδυση, τόσο σε ό,τι αφορά στην εργασία, όσο τη διασκέδαση, την οργάνωση της καθημερινότητας και την επικοινωνία, προτού κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο της Apple, πάρε τις συμβουλές ενός Apple Master ή κάποιου Apple Master Plus. Θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα την Apple συσκευή που χρειάζεσαι, με βάση τις ανάγκες σου. Και αυτή είναι μία tech «πολυτέλεια» που εύχομαι να είχα και εγώ, όταν αναζητούσα το πρώτο μου iPhone!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved