Θα έδινες 108.000 δολάρια για αυτά τα χρυσά Airpods Max;

Καλά-καλά δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα καταστήματα και ήδη διατίθενται custom εκδόσεις.

Για τους περισσότερους η πρώτη απόπειρα της Apple στα over-ear ακουστικά είναι άπιαστο όνειρο και βρίσκουν εξωφρενική την τιμή των 650€. Για κάποιος άλλους (σαφώς λιγότερους) η τιμή είναι μάλλον εξευτελιστική και θα έδιναν ακόμα και 200 φορές περισσότερα για ένα ζευγάρι AirPods Max. Για αυτούς φροντίζει η ρωσική εταιρεία πολυτελών gadget με το εμφατικό όνομα Caviar. Παίρνει ένα «απλό» ζευγάρι ακουστικών και καλύπτει με χρυσό 18 καρατίων τα «καβούκια» και άλλα πλαστικά τμήματα των ακουστικών και ντύνει με γνήσιο δέρμα κροκόδειλου τη στέκα.

 

Δύο χρυσά δαχτυλίδια διακοσμούν τα άκρα της στέκας, ενώ σύμφωνα με την Caviar για κάθε ζευγάρι AirPods Max χρησιμοποιεί 750 γραμμάρια χρυσού. Υπάρχουν δύο χρωματικές επιλογές, σε άσπρο και μαύρο δέρμα κροκόδειλου και το site της Caviar δέχεται ήδη προπαραγγελίες και τα πρώτα ακουστικά να αναμένεται να παραδοθούν την άνοιξη του 2021. Η ρώσικη εταιρεία υπερπολυτελών gadget είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε rappers και επιχειρηματίες που δεν μπορούν να αντισταθούν στη λάμψη του χρυσού και μέχρι τώρα ήταν περισσότερο γνωστή για τα custom κινητά που έφτιαχνε. 

Με τα AirPods Max εγκαινιάζει την είσοδό της σε ακόμα περισσότερα gadget με πιο πολυαναμενόμενο το νέο Playstation 5 το οποίο θα προσφέρει με μία επένδυση βάρους, κρατηθείτε, 30 ολόκληρων κιλών χρυσού 18 καρατίων. Μεταξύ μας, τα βρίσκουμε κάπως αμφιλεγόμενης αισθητικής, αλλά περί ορέξεως...

.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved