Θήκη για να κουβαλάς μαζί σου χιονάνθρωπο;

Οι Ιάπωνες έχουν κάνει πολλά παλαβά αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Και τι κάνεις δηλαδή αν θελήσεις να κουβαλήσεις το χιόνι μαζί σου; Στην Ελλάδα βάζουμε τον χιονάνθρωπο πάνω στο καπό του αυτοκινήτου ή στην οροφή και τον παίρνουμε μαζί μας από την Αράχωβα και τα Γιάννενα μέχρι πίσω την Αθήνα. Κακό μεγάλο βέβαια φέτος με τις μετακινήσεις νομών, αλλά ακόμη και εσείς που μένετε στα πολύ βόρεια της χώρας, αν μοιράζεστε την ίδια μούρλα με τους Ιάπωνες και θέλετε έναν μαζί σας ολόκληρη την χρονιά, τώρα υπάρχει λύση.

Η εταιρεία Tsuchiya σε συνεργασία με την σχεδιάστρια Yuko Matsuzawa, δημιούργησαν αυτή την υπέροχη δερμάτινη θήκη που θα μπορούσε να είναι και για βιολί. Είναι όμως αποκλειστικά για χιονάνθρωπους χόμπιτ, μιας και το εσωτερικό της αποτελείται από το ίδιο υλικό που χρησιμοποιούν και τα σούπερ μάρκετ για να συσκευάζουν κατεψυγμένα προϊόντα. Οπότε εκτός από το να διατηρήσεις έναν, μπορείς επίσης να τον πακετάρεις και να τον στείλεις με κούριερ. Λέμε τώρα.

tsuchiya bag

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αν ενδιαφέρεσαι ήδη, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα, μιας και η εν λόγω θήκη θα κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου του 2021. Και μετά σας φαινόταν περίεργο που έχουν πατατάκια με γεύση φύκι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved