Βρήκαμε τα μόνα ασύρματα ακουστικά που θα χρειαστείς στη ζωή σου

Τα FLY TWS της Harman Kardon σχεδιάστηκαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου.

Μεγάλο ζήτημα η ησυχία στο γραφείο ή στο σπίτι και ακόμα μεγαλύτερο ο καθαρός ήχος. Τι ζητάς καθημερινά; Μερικές ώρες ησυχίας και απομόνωσης όπου θα μπορέσεις να απολαύσεις τον ήχο στο έπακρο. Και ναι είναι πιο δύσκολο από ότι φαντάζεσαι. Εμείς οι άντρες δεν τα πάμε καλά με τα αξεσουάρ, αλλά όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να αγοράσουμε ζητάμε δύο πράγματα: να είναι αποδοτικό και να είναι στιλάτο.

 

harman1

 

Μέσα σε όλα λοιπόν, έπεσαν στην υπόληψη μας τα απόλυτα ακουστικά FLY TWS της Harman Kardon. Που είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά. Αρχικά μας αρέσει το design τους. Μέσα στην δερμάτινη επαναφορτιζόμενη θήκη τους, δηλώνουν εξαρχής πως είναι σχεδιασμένα για άντρες με καλό γούστο. Και μετά έρχεσαι να ανακαλύψεις όλα όσα τα κάνουν μοναδικά. Αρχικά προσφέρουν μέχρι και 20 ώρες συνεχούς music playback. Που σημαίνει πως είτε έχεις βγει για τρέξιμο, είτε δέχεσαι κλήση στο smartphone, είτε αναγκάζεσαι να κάνεις επαγγελματικό meeting στο Zoom, θα είναι εκεί να σε στηρίξουν χωρίς να ανησυχείς για την απόδοση και την ζωή της μπαταρίας. Ακόμη όμως και αν τα «ξετινάναξεις» στη χρήση, η γρήγορη φόρτισή τους θα φροντίσει να τα έχει πάλι ετοιμοπόλεμα για όποτε τα χρειαστείς. Αυτό θα πει εμπιστοσύνη.

 

harman3

 

Συνδέονται με Bluetooth με το κινητό σου και ρυθμίζονται μέσα από το app με ειδικές λειτουργίες που κάνουν την ζωή ευκολότερη. Πάρε για παράδειγμα το Ambient Aware. Η επιλογή σου δίνει δυνατότητα να ακούς την μουσική στο έπακρο, αλλά παράλληλα να έχεις επίγνωση των ήχων του τριγύρω χώρου χωρίς να αποκόβεσαι ολοσχερώς. Έμφαση στην ισορροπία δηλαδή. Mε το TalkThru, κρατάει τον ήχο σε μία λογική και ήπια απόδοση και ενεργοποιεί το μικρόφωνο ώστε να μπορείς να έχεις διάλογο χωρίς να «ζαλίζεσαι» από την μουσική του background. Όλα αυτά με υποστήριξη Alexa και Google Assistant, ώστε να δίνεις εντολές χωρίς να κουράζεις δάχτυλα. Ότι αντέχουν στο νερό και έχουν IPX5 κατηγορία στο water-resisting το είπαμε; Αν όχι το λέμε. Τι άλλο να ζητήσεις δηλαδή.

 harman2

Τα FLY TWS είναι ο πιστός σύντροφος της καθημερινότητας για κάθε άντρα. Elegant, αποδοτικά και φτιαγμένα με τέτοια τεχνογνωσία που ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες. Μπορείς να τα τσεκάρεις εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved