5 gadgets που θα ήθελες όπως και δήποτε στο αυτοκίνητό σου

Ρόδα είναι και φορτίζει.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές η ζωή μας στο αμάξι δυσκολεύει χωρίς λόγο. Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ απλά, όπως είναι ας πούμε η ύπαρξη περισσότερων από τριών φρέντο μέσα στο αμάξι, τη στιγμή που οι διαθέσιμες θήκες δεν ξεπερνούν τις δύο. Ο κακός χαμούλης… Μαύρες πλερέζες, τσακωμοί για το ποιος θα πρωτοβάλει τον καφέ του και πού και δεν συμμαζεύεται.

Φανταστείτε, λοιπόν, τι γίνεται όταν μιλάμε για περισσότερο περίπλοκα προβλήματα, όπως το να μην πιάνεις ίντερνετ, να έχεις ξεχάσει που έχεις παρκάρει ή ακόμη χειρότερα, να έχεις μείνει στο δρόμο από μπαταρία.

Ας είναι καλά η ρημάδα η τεχνολογία που έχει προχωρήσει τόσο που πλέον μας λύνει τα χέρια με τα διάφορα γκατζετοειδή που κυκλοφορούν στην αγορά. Να, σαν κι αυτά που ακολουθούν στη λίστα…

1. Ποτέ ξανά CD

Ξέρετε ποιο είναι το βασικό πρόβλημα με τα αυτοκίνητα 10ετίας-15ετίας; Πολλά από αυτά δεν διαβάζουν Mp3 και σε κανένα από αυτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ USB STICK! Δεν ζεις έτσι… Αναγκάζεσαι να καις και να ξανακαίς CDs που χωράνε καμιά ντουζίνα τραγούδια, ενώ η όλη διαδικασία της αντιγραφής είναι τόσο βαρετή που αναγκαστικά λιώνεις στην επανάληψη εκείνο το CD που γράφει πάνω του «Μαζώ – Γκούτσι Φόρεμα».Κι όλα αυτά ενώ μπορείς πολύ απλά να λύσεις τα χέρια σου αγοράζοντας το “Soundfly AUX FM Transmitter” στο οποίο θα συνδέεις το στικάκι ή την κάρτα SD και θα απολαμβάνεις λίστες με εκατοντάδες τραγούδια.

Soundfly AUX FM Transmitter1

Τιμή: 36 €

 

2. Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις

Πολλοί από τους συντάκτες του RatPack υποφέρουν από πρόωρη εμφάνιση αλτσχάιμερ και είμαστε σίγουροι πως εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί από εσάς που συμπάσχουν και υποφέρουν. Το να ξεχνάμε πού έχουμε αφήσει το αμάξι δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Βασικά, είμαστε σε φάση που ξοδεύουμε κανά δίωρο την εβδομάδα ψάχνοντας να ακούσουμε το αναθεματισμένο το «μπιπ-μπιμπ», το οποίο θα μπορούσαμε να το φάμε σε οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη απασχόληση, αγοράζοντας το (ακολουθεί μικρός και περιεκτικός τίτλος προϊόντος) “Smart Bluetooth 4.0 Finder Smart Tracker Remote Camera Shutter Calls Reminder”.

Anti lost device Smart Bluetooth 4 0 Finder Smart Tracker Remote Camera Shutter Calls Reminder find.jpg 640x6401

Τιμή:  12€

 

3. Πρώτη, δευτέρα και... REC!

Συχνά πυκνά οι φίλοι μας οι Ρώσοι ανεβάζουν στο YouTube βιντεάκια τραβηγμένα από τα αυτοκίνητά τους με  τσαμπουκάδες, απίθανες τράκες και διάφορα ευτράπελα που πετυχαίνουν μπροστά τους στο δρόμο. Εμείς εδώ στην Ελλάδα, που διακρινόμαστε για τον πολιτισμό μας στην άσφαλτο, ασφαλώς δεν χρειαζόμαστε κάμερες για να καταγράφουμε ξυλίκια. Θα μπορούσαμε όμως να αποθηκεύουμε γουστόζικο υλικό από τα ταξίδια που κάνουμε κατά καιρούς στα πάμπολλα, πανέμορφα μέρη της χώρας. Ψήσου, λοιπόν, για ένα καταγραφικό πορείας όπως το “Papago GS260-US Rear View Mirror Full HD Car Dashcam”.

Papago GS260 US Rear View Mirror Full HD Dashcam Product Review on CoolPile.com 1

Τιμή: 98 €

 

4. Μπαταρία-Ηighlander

Εντάξει να έχεις μείνει στην Πειραιώς…. Σκέψου, όμως, να σου την κάνει η  μπαταρία σου βραδιάτικα κάπου στο πουθενά, με τις λεύκες να σε περιτριγυρίζουν και τον Φρέντι τον Κρούγκερ να καραδοκεί. Αυτά καλό είναι να μη γίνονται, αλλά αν γίνουν φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα jumper start της προκοπής. Από εκείνα που τα συνδέεις με την υποδοχή για τον αναπτήρα, περιμένεις να δώσει την απαιτούμενη ενέργεια στην ξεθυμασμένη μπαταρία του αυτοκίνητου σου και ξέμπλεξες. Ρίξε μια ματιά στο “Jumper Start Elegance”, τίμιο και οικονομικό. Ούτε ταλαιπώρια, ούτε λάδια στα χέρια, κύριος!

Jumper Start Ele 4f547aaec308f1

Τιμή: 20 €

 

5. Γουαϊφάτος on the road

Εννοείται πως όταν οδηγείς πρέπει να έχεις τα μάτια σου καρφωμένα στο δρόμο. Το να τσεκάρεις κάθε λίγο και λιγάκι αν έσκασε καμιά νέα ειδοποίηση στο φούμπου ή αν πόσταρε καμιά νέα φωτό στο Instagramη πρώην, μόνο ευφυές δεν είναι. Όλα αυτά για τον οδηγό. Οι υπόλοιποι μέσα στο αμάξι και δη στα μεγάλα ταξίδια μπορούν να σερφάρουν όσο γουστάρ… Όπα.  Μπορούν να σερφάρουν όσο τους επιτρέπουν τα megabytes τους. Σωστά; Άκυρο! Η φάση πλέον έχει ξεφύγει και μπορείς να εγκαταστήσεις ένα ρουτεράκι που θα σου προσφέρει wifi εντός αυτοκινήτου και το “Vinli” είναι ένα από αυτά. Απλά έχε το νου σου πως θα πρέπει να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους για να σε ενημερώσουν για τη μηνιαία συνδρομή που θα ακολουθήσεις.

Vinli installation1

  1. Τιμή: 180 € 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved