Με αυτό το έξυπνο ρολόι δεν χρειάζεται πια να το «παίζεις» έξυπνος

Έχεις smartphone, έχεις smart tv, πες μου ότι έχεις και smart watch να τρελαθώ. 

Το έξυπνο ρολόι μπορεί να σε σώσει μέσα στο μίτινγκ. Μπορεί να σε βγάλει από το τέλμα της βαρεμάρας. Μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς Μαγκάιβερ. Ναι.

Το Manta CHICO είναι ένα σύγχρονο SmartWatch, το οποίο ελληνιστί είναι ένα ηλεκτρονικό έξυπνο ρολόι. Όπως όλα τα ρολόγια έτσι κι αυτό σου επιτρέπει να εμφανίσεις την τρέχουσα ώρα ή την ημερομηνία, ενώ έχει επίσης λειτουργία συναγερμού (κατά της κλοπής).

Το πλήρες δυναμικό του επιτυγχάνεται όταν συνδέεται μέσω Bluetooth με το Smartphone σου (τι πιο απλό;). Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Μετά τη σύζευξη συσκευών, στην οθόνη μπορείς να δεις διάφορες ειδοποιήσεις από το κινητό σου. Είσαι στο μίτινγκ και δεν θέλεις να δεις το μήνυμα που σου έστειλε το Κατερινάκι κοιτώντας το κινητό σου; Κάνε πως κοιτάς την ώρα και θα δεις τι σου γράφει.

Στο μεταξύ, το SmartWatch Manta CHICO έχει κάμερα, ενώ λειτουργεί και ως μεγάφωνο, έτσι μπορείς να δέχεσαι και να πραγματοποιείς τηλεφωνικές κλήσεις ενώ για παράδειγμα οδηγείς. Μπορείς να δεις τον τηλεφωνικό κατάλογό σου, το ιστορικό κλήσεων και ό,τι άλλο κάνεις και στο κινητό σου.

Και για εσένα, που θέλεις να ενημερώνεσαι όπου κι αν σταθείς, με το Manta CHICO μπορείς να τσεκάρεις τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Άλλες λειτουργίες που υποστηρίζει είναι και η αναπαραγωγή μουσικής, η παύση και η αλλαγή τραγουδιού.

Το σημαντικό είναι ότι υποστηρίζεται από iOS, ενώ μπορείς να αποθηκεύσεις λίστα επαφών, να απαντήσεις / πραγματοποιήσεις κλήσεις, αλλά και μηνύματα.

Η οθόνη του είναι 1.54" και είναι αφής, ανάλυσης 240x240 px. Το βάρος του φτάνει τα 58 gr, ενώ δέχεται και κάρτας μνήμης MicroSD. Διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες G-Sensor και η χωρητικότητα της μπαταρίας του (Li-ion) είναι στα 300 mAh.

Γιατί πρέπει να το αποκτήσεις σήμερα; Γιατί το βρήκαμε σε προσφορά, μισοτιμής, για σένα μόνο. Από 105,80 ευρώ, μόνο 52,90 ευρώ. Ναι μάγκα μου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved