Επιτέλους, μία καλή δικαιολογία για να εξαφανιστείς από την παρέα σου.

Τα είχε πει η Nintendo και κάποιοι δεν την πιστεύανε. Τώρα θα την πιστέψουν.Η νέα της παιχνιδομηχανή αποκαλύφθηκε και έχει ήδη αφήσει την gaming κοινότητα σε παροξυσμό. Ετοιμάσου μία κονσόλα που δεν θα χρειαστεί ποτέ να την αποχωριστείς. Που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Που προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες σε ταχύτητα και γραφικά τόσο αν την λειτουργείς στο σαλόνι σου, όσο και αν το πάρεις αγκαλίτσα στο μετρό. Και ναι, είναι η κονσόλα που περιμέναμε με τόση ανυπομονησία.

Το όνομα αυτής, Nintendo Switch. Aποτελεί ένα καλό λόγο για να εξαφανιστείς από τις παρέες σου, ν’ αργήσεις στη δουλειά και να ξεχάσεις ανοιχτό το μάτι της κουζίνας. Από τα λίγα που ξέρουμε –μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της τον Μάρτιο του 2017- είναι πως το Nintendo Switch θα συνοδεύεται από HD οθόνη, θα χρησιμοποιεί cartridges ως αποθηκευτικό μέσο και θα λειτουργεί και ως φορητή συσκευή για ατελείωτο gaming σε όποιον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο και αν βρίσκεσαι. 

Η νέα κονσόλα εισάγει ένα νέο πρωτότυπο «φορητό» τρόπο για να παίξεις τα παιχνίδια σου, που μοιάζει απολαυστικός και ιδιαίτερα διασκεδαστικός. Αλλά για να πάρεις μια καλή γεύση για το τι σε περιμένει, επιβάλλεται να δεις το παρακάτω βίντεο.

Υπομονή μέχρι τον Μάρτιο του 2017. Και μετά, αντίο ζωή.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved