Ετοιμαστείτε για το πρώτο βιντεοπαιχνίδι Peaky Blinders

Η οικογένεια Shelby έρχεται επιτέλους στην κονσόλα σου.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το Peaky Blinders είναι ο «Νονός» της εποχής μας. Και παρότι η ταινία του Coppola κρατάει από το 1972, κατάφερε και έβγαλε εκτός από ταινίες και βιντεοπαιχνίδια. Και όλοι τα έπαιξαν, γιατί ήθελα να νιώσουν λίγη από την ζωή της οικογένειας Corleone. Ετοιμαστείτε να βιώσετε το ίδιο με την οικογένεια Shelby.

 

 

Η Endemol σε συνεργασία με την Curve Digital, ετοιμάζει το πρώτο παιχνίδι Peaky Blinders το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 για PC και κονσόλες και που όπως έχει χαρακτηριστεί, θα είναι ένα narrative action game βασισμένο στην ιστορία της οικογένειας Shelby. Βασισμένο στο Biringham του 1919, ο παίκτης θα μπορεί να ελέγξει όλα τα μέλη της οικογένειας σε ένα open world, που θα σου δίνει την δυνατότητα να επισκεφθείς τις περισσότερες από τις τοποθεσίες και τα μέρη που εμφανίζονται στη σειρά.

Διάβασε εδώ την ιστορία για την αληθινή συμμορία.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν ο δημιουργός Steven Knight παίξει κάποιον ρόλο στην παραγωγή -έστω σαν σύμβουλος- αλλά οι εταιρείες δείχνουν να έχουν πάρει σοβαρά τον ρόλο για να κάνουν ένα παιχνίδι αντάξιο της επιτυχίας της σειράς.

By order of the Peaky Blinders.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved