To σύστημα προπόνησης που θα σε κάνει επαγγελματία μποξέρ

Το Fightcamp θέλει να βγάλει τον Rocky από μέσα σου. 

Η πυγμαχία δεν θεωρείται άδικα από τα πιο δημοφιλή σπορ στον πλανήτη. Αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό απαλλαγής από το άγχος, αλλά και να μπεις στο σωστό δρόμο του fitness με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το ξέρουμε πλέον αυτό και μάλιστα αποδεδειγμένα. Για να μπεις στο κλίμα της έπρεπε να πας στην κοντινή σου σχολή, να σε αναλάβει κάποιος δάσκαλος και να μετατραπείς στον επόμενο Rocky. Ίσως και στον επόμενο Creed για τους νεότερους φίλους του αθλήματος.

michael b jordan creed GIF

Πλέον γίνεται να το πετύχεις και στο σπίτι χωρίς να τρέχεις στα γυμναστήρια και στις σχολές. Χάρη στο FightCamp. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προπόνησης ώστε να γίνεις «φωτιά» στα χέρια. Στο πακέτο υπάρχει ο ειδικά διαμορφωμένος σάκος, που συγχρονίζεται με την εφαρμογή, η οποία προσφέρει εκατοντάδες προγράμματα προπόνησης. Έρχονται δύσκολες μέρες.

Μέσω της εφαρμογής, μπορεί ο καθένας να μάθει τον ακριβή αριθμό χτυπημάτων που δέχεται ο σάκος, την ταχύτητά του και ό, τι χρειάζεται κανείς για να βελτιώσει τις ικανότητές του πάνω στο σπορ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές αθλητών. Το FightCamp είναι κατάλληλο για όποιον ασχολείται με την πυγμαχία είτε σε αρχικό, είτε σε επαγγελματικό στάδιο, ενώ περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα 8 εβδομάδων για αρχάριους ώστε να νιώσουν στο πετσί τους τη δυσκολία αλλά και την ευχαρίστηση που προσφέρει.

Οι προπονήσεις διαρκούν από 15 ως και 45 λεπτά, ενώ μπορείς πάντα βρίσκεις κίνητρα να συνεχίζεις τη σκληρή προπόνηση, μέσω δυνατών προγραμμάτων προσομοιωμένα στις κινήσεις παλιών πυγμάχων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved