5 πράγματα για να κάνεις αποτοξίνωση το 3ήμερο

Από τον καφέ μέχρι την τηλεόραση.

 

Τριήμερο είναι και αυτό και είναι καλή ευκαιρία πέρα από να διασκεδάσουμε να κάνουμε αποτοξίνωση και να γυρίσουμε ανανεωμένοι στη ρουτίνα μας και στην καθημερινότητά μας. Συγκεντρώσαμε 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αποτοξινωθείς και να φέρεις αέρα ανανέωσης. Μερικές φορές είναι τα απλά πράγματα που κάνουν διαφορά, είναι εκείνα που επιβαρύνουν την καθημερινότητά μας χωρίς λόγο και εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι αυτό το τριήμερο μπορείς να πάρεις μια απόσταση από όλα όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι βαριά.

Τηλεόραση ή Βιβλίο

Είναι η ιδανική ευκαιρία να βάλεις mute στις σκέψεις σου, αλλά και να μπορέσεις να κάνεις κάτι περισσότερο από αυτό, δηλαδή πιάσε το αγαπημένο σου βιβλίο. Μπορεί να ήρθε η ευκαιρία να διαβάσεις εκείνο το βιβλίο που έλεγες να διαβάσεις.

Social media

Κάνε ένα διάλειμμα από τον ψεύτικο κόσμο των social media και προσπάθησε να δεις τη πραγματική πλευρά σε αυτόν τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να ξέρεις πώς γιορτάζουν όλοι οι ακόλουθοί σου την Καθαρά Δευτέρα. Επικεντρώσου στα δικά σου και άσε στην άκρη τι κάνουν οι άλλοι.

Πώς να διαβάζεις τα μηνύματα στο Instagram χωρίς να φαίνεται

Αυτοκίνητο

Είτε έχεις φύγει είτε έχεις μείνει στην Αθήνα είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις αποτοξίνωση από το αυτοκίνητό σου και να χρησιμοποιήσεις μια χαρά τα πόδια σου ή να πας με τα ΜΜΜ. Μπορείς να γυμναστείς λίγο παραπάνω και να έρθεις πιο κοντά στη φύση. Είναι ωραία να μπορέσεις να νιώθεις ελεύθερος.

Καφές

Είναι μια καλή ευκαιρία να πεις γεια στον καφέ για λίγο και να απολαύσεις τσάγια και χυμούς. Είναι μία καλή στιγμή να πάρεις ένα διάλλειμα από την καφεΐνη. Κοιμήσου καλύτερα, πάρε τον χρόνο σου και αναζήτησε την ευεξία σου.

Μαζί με τον καφέ και η ζάχαρη

Άσε τη ζάχαρη στην άκρη και επέλεξε να φας χαλβά λόγω των ημερών. Άσε για λίγο τα γλυκά και τη ζάχαρη και επέλεξε ένα χαλβά. Κάνε ένα διάλειμμα από τις βλαβερές συνήθειες της καθημερινότητας και θα δεις ότι θα αισθανθείς καλύτερα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved