Ο summer style guide που θα σε οδηγήσει στις πιο άνετες και «ψαγμένες» εμφανίσεις

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που αφυπνίζει την πιο ξέγνοιαστη εκδοχή σου και αυτό είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω, κυρίως μέσα από το ντύσιμό σου. 

Είτε είσαι τολμηρός με τα look σου, είτε είσαι φαν μίας πιο κλασικής, smart casual αισθητικής, θέλεις η ντουλάπα σου να γεμίσει από χρώματα και παιχνιδιάρικα print, οι οποίες θα σε εμπνέουν να συνθέτεις πρωτότυπες εμφανίσεις, που αναδεικνύουν το ακαταμάχητο και πηγαίο coolness σου.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αναρωτιέσαι αν αυτή η στυλιστική μεταστροφή, κάνει τα look σου να δείχνουν επιτηδευμένα και υπερβολικά στυλιζαρισμένα, σαν να έχεις καταβάλει μεγάλη προσπάθεια μπροστά από τον καθρέφτη, μέχρι να τα συνθέσεις. Πώς θα αποφύγεις αυτήν την «παγίδα»; Επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ που κάνουν level up στο στυλ σου και σου χαρίζουν τα πιο ψαγμένα look σου.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε ετοιμάσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό με έμπνευση από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, για να ξέρεις με ποιες προσθήκες αξίζει να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου, φέτος το καλοκαίρι.

Ένα ολοκληρωμένο σετ με τα basic beachwear για κάθε σου εξόρμηση

Αν δυσκολεύεσαι κάθε φορά να συνθέσεις ένα… αξιοπρεπές look για την παραλία, επειδή δεν βρίσκεις t-shirt να ταιριάζει με το μαγιό σου, να ξέρεις πως στο κατάστημα BodyTalk θα βρεις τη λύση που ζητάς. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σετ παραλίας σε μία παλέτα του πορτοκαλί και του λευκού, το οποίο περιλαμβάνει μαγιό σορτσάκι, σαγιονάρες, t-shirts, jockey καπέλο και πετσέτα θαλάσσης.

 MED2

Το αέρινο πουκάμισο που σε πάει στο γραφείο, το νησί, τη συναυλία

Θεωρείς πως το key item του καλοκαιριού είναι το μαγιό σου; Καλύτερα να αλλάξεις γνώμη ή μάλλον, θα αλλάξεις σίγουρα γνώμη, έπειτα από μία επίσκεψη στο κατάστημα Dirty Laundry, εκεί όπου μπορείς να βρεις ένα στυλάτο, αέρινο πουκάμισο σε loose γραμμή, το οποίο έχει ένα statement print σε στυλ παραλλαγή. Η υφή του είναι τόσο απαλή και δροσερή, που δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου.

 MED3

Ένα classic ζευγάρι γυαλιά ηλίου που αναβαθμίζει κάθε σου εμφάνιση

Κάθε καλοκαίρι τα γυαλιά ηλίου γίνονται μία προέκταση του εαυτού σου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επιλέξεις ένα κλασικό σχέδιο, το οποίο συνδυάζεται εύκολα με πολλά ρούχα και μπορεί να σε συντροφεύει σε κάθε περίσταση. Μάλιστα, ένα από αυτά τα γυαλιά ηλίου μπορείς να το βρεις στο κατάστημα GrandOptical και πρόκειται για ένα ζευγάρι κοκκάλινα, στρογγυλά γυαλιά ηλίου τα οποία φέρουν την «υπογραφή» Ray-Ban.

 MED4

To passe-partout polo t-shirt που σε βγάζει κάθε φορά από τη δύσκολη θέση

Υπάρχουν κάποια ρούχα που αποτελούν την καλύτερη απάντηση στην ερώτηση «τι να φορέσω» και σε βγάζουν πάντα από τη δύσκολη θέση. Ένα από αυτά είναι το polo t-shirt από βιολογικό βαμβάκι, το οποίο μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Lacoste. Πρόκειται για ένα μπλε μπλουζάκι με regular, straight fit γραμμή, το οποίο θα σε βοηθήσει να συνθέσεις αυθεντικά preppy look, όλες εκείνες τις φορές που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

MED5

Ένα ριγέ πουκάμισο για τις περιστάσεις που θέλεις να δείχνεις προσεγμένος

Κάνει beach party γενεθλίων ο κολλητός σου; Το γραφείο που εργάζεσαι, οργάνωσε συνάντηση σε γνωστή ταράτσα του κέντρου; Ξέρουμε ποιο είναι το outfit που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και αυτό, περιλαμβάνει ένα λινό, ριγέ πουκάμισο από το κατάστημα Massimo Dutti. Ανάλογα με τα χρώματα που κυριαρχούν στην ντουλάπα σου, μπορείς να επιλέξεις το πουκάμισο με τις κόκκινες ή με τις γαλάζιες ρίγες.

MED6

Οι μαλακές εσπαντρίγιες που σου προσφέρουν άνεση σε κάθε σου βήμα

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Jason Statham ή να έχεις κότερο για να πεις «ναι» στην ανεπανάληπτη άνεση που σου προσφέρει ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες. Στο κατάστημα GEOX στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, θα βρεις ένα στυλάτο ζευγάρι εσπαντρίγιες από ύφασμα σε μοτίβο ψάθας, το οποίο έχει εξαιρετικά μαλακό πάτο, ώστε να νιώθεις μοναδική άνεση σε κάθε σου βήμα.

 MED7

Τα ανθεκτικά και άνετα μαγιό που θα δώσουν στυλ σε κάθε σου βουτιά

Το μαγιό που θα επιλέξεις να σε συντροφεύει στις καλοκαιρινές σου περιπέτειες είναι μία απόφαση που θέλει αρκετή σκέψη, ακριβώς επειδή χρειάζεσαι ένα σχέδιο που δεν θα βαρεθείς να το φοράς. Ένα τέτοιο σχέδιο, λοιπόν, μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Nautica, ενώ πρόκειται για ένα μαγιό που έχει ένα print με κόκκινους ανανάδες.MED8.jpg

Εναλλακτικά, αν θες κάτι λίγο πιο minimal, καλύτερα να επισκεφθείς το κατάστημα Intimissimi Uomo, καθώς εκεί υπάρχει ένα στυλάτο σχέδιο σε μία statement, κοραλλί απόχρωση με διακριτικούς πράσινους κύκλους.

 MED10

Το κερί μαλλιών που σου προσφέρει απόλυτο κράτημα με μεγάλη διάρκεια

Τα μαλλιά σου είναι «το Α και το Ω» για να εξασφαλίσεις μία εμφάνιση που θα αποπνέει… δροσιά. Και ένας τρόπος για να πετύχεις το χτένισμα που θέλεις, χωρίς να σκέφτεσαι πως ο ιδρώτας ή η έντονη ζέστη θα το χαλάσουν, είναι να χρησιμοποιήσεις το κερί μαλλιών Four Reasons Fiber Wax, το οποίο μπορείς να προμηθευτείς από το κατάστημα Culter Barber Shop. Το συγκεκριμένο κερί δίνει στα μαλλιά μία μοναδική υφή και ένα ευέλικτο κράτημα.

MED11

Κάνοντας ένα σύντομο, αλλά πολύ γευστικό διάλειμμα για pizza

Μήπως η εξόρμησή σου στα καταστήματα, σου άνοιξε την όρεξη για pizza; Τότε, πριν ολοκληρώσεις τα ψώνια σου, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα γευστικό διάλειμμα στο κατάστημα Domino’s Pizza, εκεί όπου μπορείς να δοκιμάσεις μία pizza margarita με Philadelphia στη ζύμη. Πρόκειται για μία άκρως λαχταριστή πρόταση, η οποία θα προκαλέσει «εκρήξεις» απόλαυσης στον ουρανίσκο σου!

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα items που υπόσχονται να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου, ενώ μπορείς να τα βρεις στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Οργανώσου εγκαίρως, ανανέωσε την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και άρχισε να συνθέτεις τα πιο «ψαγμένα» summer look για την πόλη και φυσικά, για το νησί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved