Αν θέλεις να είσαι γοητευτικός, οφείλεις να κάνεις αυτά τα πράγματα

Πέντε σημάδια που όντως επιβεβαιώνουν ότι γοητεύεις τους γύρω σου.

Το να είσαι όμορφος είναι θέμα γονιδίων. Το να γίνεις όμως γοητευτικός είναι κάτι που μπορείς να το δουλέψεις. Χρειάζεται να πιστέψεις στον εαυτό σου, να βελτιωθείς, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να κάνεις τους γύρω σου να σε κοιτούν με θαυμασμό. Πώς όμως θα γίνεις αυτός ο τύπος που γοητεύει τους πάντες και ειδικά τις γυναίκες;

Να κοιτάς τον άλλον στα μάτια

Είναι σημάδι δυναμισμού. Ακούς τον άλλον με προσοχή, τον σέβεσαι καθώς του δείχνεις το ενδιαφέρον σου και τον παρακολουθείς προσεκτικά. Η οπτική επαφή είναι ο καλύτερος τρόπος για φλερτ και να γοητεύσεις την κοπέλα απέναντί σου.

 

 

Δεν υπερβάλλεις

Όταν γνωρίζεις το πότε πρέπει να μιλήσεις και δεν είσαι φαφλατάς, τότε έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα ώστε να γοητεύσεις τους γύρω σου. Οι υπερβολές ποτέ δεν έκαναν κάποιον πιο γοητευτικό και όταν τα λόγια σου θα γίνουν πιο μετρημένα, όλα θα πάνε καλύτερα.

Παραδέχεσαι τα λάθη σου

Όταν βρεις το θάρρος να παραδεχτείς τα λάθη σου, τότε θα καταφέρεις να ωριμάσεις. Κάτι που ξεκάθαρα θα εκτιμήσει η κοπέλα σου, ακόμη κι αν δεν στο δείξει. Το να παραδεχόμαστε το λάθος μας και να μην προσπαθούμε να βγούμε από πάνω είναι σημάδι γοητείας.

Πώς να είσαι πιο ελκυστικός σύμφωνα με την επιστήμη

Είσαι εξωστρεφής

Το να είσαι κοινωνικός είναι σημαντικό ώστε να κερδίσεις την συμπάθεια των γύρω σου. Είναι σημάδι αυτοπεποίθησης και η αυτοπεποίθηση είναι ό,τι πιο γοητευτικό και σέξι για έναν άνδρα.

Δε φοβάσαι να φανείς αδύναμος

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις αδυναμίες μας. Εκείνες τις δύσκολες στιγμές που μας παίρνει από κάτω. Το να μην ντρεπόμαστε να δείξουμε αυτήν την πλευρά μας, απέναντι σε κάθε κοινωνική νόρμα, είναι ανθρώπινο και γοητευτικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved