Αν σου κάνει πολλές γλύκες πρέπει να είσαι υποψιασμένος

Τα σημάδια που μπορεί να δείχνουν απιστία.

Το κέρατο είναι κάτι πολύ άσχημο σε μία σχέση και τις περισσότερες φορές οδηγεί στον χωρισμό. Μπορείς όμως να το προλάβεις αν δεις κάποια από τα σημάδια που μαρτυρούν απιστία. Ξέρεις ποια είναι αυτά; Μπήκες ποτέ στη διαδικασία να αναζητήσεις σημάδια που μαρτυρούν πως η κοπέλα σου σε απατάει; Πως μπορείς να καταλάβεις αν σε απατάει; Πραγματικά εύχομαι να μην σου τύχει, ωστόσο αν σου έχουν μπει υποψίες πως υπάρχει απιστία, αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις κάποια σημάδια που υποδεικνύουν πως υποπτεύεσαι σωστά. Τα σημάδια είναι στάνταρ και πρέπει να έχεις το νου σου να τα δεις και να τα κατατάξεις, να τα κρίνεις και να δεις αν όντως χρίζουν ελέγχου.

 

 
 

Τέσσερις μύθοι που όλοι έχουμε πιστέψει για την απιστία

«Ήταν μια έκφραση αγάπης, υπερβολική ίσως αλλά καλοπροαίρετη», θα σκεφτήκατε την πρώτη φορά που ο/η σύντροφος εκδήλωσε κάπως ακραία τα αισθήματα που τρέφει για εσάς μπροστά στην παρέα ή την οικογένειά σας. Έπειτα ήρθε ένα δώρο κάπως ακριβό, λίγες ημέρες αργότερα ένα δεύτερο, ένα μεσημέρι μάλιστα ζήτησε να ακυρώσετε την προγραμματισμένη συνάντηση με φίλους για επιτραπέζια το βράδυ ώστε να το περάσετε αγκαλιά βλέποντας Netflix και, κάπως έτσι, βομβαρδίζοντάς σας με αγάπη και χωρίς να το καταλάβετε, η χειριστική του/της συμπεριφορά έγινε οδηγός της σχέσης σας.

 

 
 

Πρώτα όμως, χρειάζεται να κατανοήσεις τη λεπτή διαχωριστική γραμμή που υπάρχει ανάμεσα στην ανασφάλεια και στο ένστικτο, καθώς είναι εύκολο να μπερδέψεις αυτά τα δυο. Αν έχεις υπόνοιες πως η κοπέλα σου σε απατάει επειδή δεν σου δίνει την προσοχή που νιώθεις πως πρέπει να σου δώσει, τότε αυτή η αίσθηση που έχεις προέρχεται από ανασφάλεια και όχι από κάποια πραγματική ένδειξη. «Στην πραγματικότητα, το άτομο που βομβαρδίζει με αγάπη τον/τη σύντροφο χειραγωγεί ή δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δώσει την αίσθηση πως αποτελεί την τέλεια επιλογή», εξηγεί η Chitra Raghavan, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Κολλέγιο Πονικής Δικαιοσύνης John Jay, σχετικά με το love bombing, τη στρατηγική που υιοθετούν ναρκισσιστικά άτομα συνήθως και η οποία περιλαμβάνει την υπερβολική εκδήλωση τρυφερότητας, τις υπέρμετρα γενναιόδωρες χειρονομίες και την προσκόλληση στον σύντροφο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved