pexels Η PETA ζητάει από τις γυναίκες να μην κάνουν σεξ με άντρες που τρώνε κρέας

«Ή εμένα ή την μπριζόλα», είναι το επόμενο δύσκολο δίλημμα που καλείσαι ν’ απαντήσεις.

Χρειάζονται πολλές θυσίες που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τη μεγάλη αλλαγή. Για να γυρίσεις τον διακοπτή και να σώσεις την κατάσταση. Όπως για παράδειγμα η μεγάλη απειλή που λέγεται κλιματική καταστροφή. Το τεράστιο στοίχημα της ανθρωπότητας που δείχνουμε να τον χάνουμε. Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA ζήτησε από τις γυναίκες να κάνουν μία μεγάλη θυσία. Να απαρνηθούν το σεξ με όσους άνδρες καταναλώνουν κρέας, μία αποχή που θα συμβάλλει σημαντικά στο να σωθεί ο πλανήτης μας. Ή όπως πιστεύει η PETA τέλος πάντων.

«Η επιστήμη μιλάει από μόνη της: Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό PLOS ONE διαπίστωσε ότι οι άνδρες συμβάλλουν σημαντικά περισσότερο στην κλιματική καταστροφή από ό,τι οι γυναίκες, κυρίως μέσω της κατανάλωσης κρέατος. Οι διατροφικές τους συνήθειες οδηγούν σε 41% περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου. Οι άντρες των προαστίων με μπουκάλια μπύρας στο χέρι, που κραδαίνουν λαβίδες ενώ μαγειρεύουν λουκάνικα στις ακριβές ψησταριές αερίου τους. Αυτοί οι άρχοντες του μπάρμπεκιου πιστεύουν ότι μπορούν να αποδείξουν τον ανδρισμό τους στον εαυτό τους και στους συνανθρώπους τους μέσω της κατανάλωσης κρέατος, βλάπτοντας όχι μόνο τα ζώα αλλά και τον πλανήτη», αναφέρει χαρακτηριστικά η οργάνωση.

Μιλώντας στο Times Radio, η δρα Carys Bennett, υπεύθυνη της εκστρατείας της PETA στη Γερμανία, δήλωσε: «Οι άνδρες έχουν 40% υψηλότερο αποτύπωμα άνθρακα επειδή τρώνε περισσότερο κρέας από τη γυναίκα. Οι άνδρες πρέπει να λογοδοτήσουν, αλλά και όλοι πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Έχουμε δει μείωση της κατανάλωσης κρέατος στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά 17% τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Εξακολουθούμε να σκοτώνουμε ένα δισεκατομμύριο κοτόπουλα, αγελάδες και χοίρους κάθε χρόνο».

Πώς θα κόψεις το κρέας χωρίς να πάθεις κατάθλιψη;

Ταυτόχρονα κάλεσε όλους τους ανθρώπους να υιοθετήσουν τη χορτοφαγική διατροφή. Η υιοθέτηση μιας διατροφής με βάση τα λαχανικά και τα φρούτα θα βοηθήσει το κλίμα, θα σταματήσει την αποψίλωση των δασών, την πανδημία, τη ρύπανση και πολλές περιβαλλοντικές βλάβες.

 

 

Όταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε οι γυναίκες να λένε στους συζύγους τους “κόψτε το κρέας” και να χρησιμοποιούν το σεξ ως κίνητρο, ανέφερε ότι πρόκειται για μία εξαιρετική ιδέα.

SuperSurvey


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved