pexels Τέσσερα εύκολα κόλπα για να μη μείνεις άφραγκος στο τέλος του μήνα

Πώς θα καταφέρεις να κάνεις οικονομία και να βάλεις λεφτά στην άκρη;

Μας περιμένουν δύσκολες εποχές. Οι αυξήσεις έχουν πιάσει κόκκινο και δεν είναι λίγα τα νοικοκυριά που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. Πώς θα καταφέρεις να μη μείνεις άφραγκος στο τέλος του μήνα και να βάλεις λεφτά στην άκρη; Υπάρχουν 3 μυστικά που αν τα ακολουθήσεις ευλαβικά, τότε θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.

Καφές από το σπίτι

Ναι μπορεί να μη σου φαίνεται μεγάλο το ποσό για έναν καφέ απ’ έξω αλλά όταν κάνεις δουλειά γραφείου και ο ένας καφές φέρνει τον δεύτερο, τότε το ποσό που μαζεύεται στο τέλος του μήνα αρκεί για να σε... καταστρέψει. Φτιάξε καφέ στο σπίτι και θα δεις ότι στο τέλος του μήνα, το ποσό θα σου μείνει στο πορτοφόλι θα είναι ένα σεβαστό ποσό.

 

 

Όχι υπερβολές στα ψώνια

Όταν έρχεται η στιγμή να πας στο supermarket, φρόντισε να αγοράσεις αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι. Μην ψωνίζεις περισσότερα πράγματα επειδή τα λιγουρεύτηκες. Φτιάξε μια λίστα με τα απολύτως απαραίτητα και μείνε μόνο σε αυτά. Στο τέλος του μήνα θα μας ευχαριστείς.

7 συμβουλές για να καταφέρεις να δείχνεις νεότερος

Ελάττωσε το αυτοκίνητο

Ναι μπορεί να σε βολεύει αλλά η βενζίνη πονάει. Προσπάθησε να πηγαίνεις στη δουλειά χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ για δύο φορές την εβδομάδα. Ή σε διαφορετική περίπτωση με ποδήλατο.

 

 

Οικονομικά πακέτα στην επικοινωνία

Βρες οικονομικά πακέτα που θα σε βολέψουν και θα ικανοποιήσουν την τσέπη σου. Υπάρχουν ευκαιρίες σε τηλεφωνικές εταιρείες που αν τις ψάξεις, σίγουρα θα σε καλύψουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved