associated press 7 συμβουλές για να καταφέρεις να δείχνεις νεότερος

Θα σου χαρίσουν την καλύτερη εκδοχή της εικόνας σου.

Το να δείχνουμε νεότεροι είναι κάτι που επιδιώκουμε όλοι οι άνθρωποι. Το DNA παίζει σημαντικό ρόλο, ωστόσο υπάρχουν συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις, τότε θα καταφέρεις να δείχνεις πιο νεός από την ηλικία σου.

Άφθονο νερό

Το νερό ενυδατώνει το σώμα, κρατάει την επιδερμίδα φρέσκια και σφριγηλή και επηρεάζει θετικά τον οργανισμό μας. Τα οφέλη είναι πολλαπλά και ένα από αυτά είναι και πως δείχνεις νέος.

Καλός ύπνος

Ένας ποιοτικός ύπνος κάνει θαύματα. Ξεκουράζει το σώμα μας, φρεσκάρει την επιδερμίδα μας και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης μαύρων κύκλων. Ένας καλός ύπνος 6-8 ωρών την ημέρα είναι ιδανικός.

 

 

Απόφυγε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο

Μπορεί ο ήλιος να μας φτιάχνει τη διάθεση και το μαύρισμα να μας κάνει να χαιρόμαστε όταν κοιτάμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, ωστόσο η υπερβολική έκθεση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο δέρμα και φυσικά έντονα σημάδια γήρανσης. Το αντηλιακό είναι επιβεβλημένο καθώς κρατάει την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη.

Μείωσε το αλκοόλ

Η κατανάλωση αλκοόλ αφυδατώνει τον οργανισμό και η επιδερμίδα φαίνεται πιο κουρασμένη ή ταλαιπωρημένη. Οπότε φρόντισε να το μειώσεις.

Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξεις μόνος το μούσι σου;

Φρούτα και λαχανικά

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην όψη της επιδερμίδας. Βάζοντας φρούτα και λαχανικά στην διατροφή μας, δίνουμε στον οργανισμό μας τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται.

 

 

Ενυδάτωση

Εκτός από τον καθαρισμό προσώπου και το σωστό πλύσιμο, μια καλή ενυδατική είναι απαραίτητη. Η ενυδάτωση κρατάει την επιδερμίδα φρέσκια, λαμπερή, σφριγηλή και οι ρυτίδες δεν εμφανίζονται.

Περπάτημα

Το να περπατήσεις και να χαλαρώσεις, συμβάλλει στο να φαίνεσαι νεότερος και θα σου προσφέρει μία ευεξία που όλοι έχουμε ανάγκη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved