pexels Πώς να γίνεις πρωινός τύπος και να εκτοξεύσεις την καριέρα σου;

Τρόποι για να το καταφέρεις και να γίνεις επιτέλους ο άνδρας που πάντα ονειρευόσουν.

Το να ξυπνάς το πρωί θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου. Θα είσαι πάντα φρέσκος, ανανεωμένος, με καθαρό μυαλό και καλή διάθεση. Οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνδρες είναι πρωινοί τύποι γιατί έτσι καταφέρνουν να έχουν πρόγραμμα, την ίδια ώρα που οι ανταγωνιστές ακόμη κοιμούνται.

Πώς θα καταφέρεις να γίνεις εκείνος ο πρωινός τύπος;

Βρες κίνητρο

Το να ξυπνήσεις το πρωί χωρίς λόγο είναι δύσκολο. Αν θέσεις όμως στόχους, τότε θα το κάνεις πιο εύκολο. Το να ξυπνήσεις νωρίς για να γυμναστείς έχει πολλά οφέλη και θα αυξήσει την ενέργεια και την αποδοτικότητά σου. Επίσης θα έχεις χρόνο να πιεις τον πρωινό καφέ σου ή να διαβάσεις με ηρεμία τις ειδήσεις.

 

 

Κοιμήσου νωρίς

Το να κοιμηθείς νωρίς είναι σημαντικό. Έτσι θα καταφέρεις να κλείσεις ένα ποιοτικό 8ώρο ύπνου και δεν θα χάσεις τις πιο σημαντικές ώρες του ύπνου, που είναι ανάμεσα στις 23:00-03:00. Το επόμενο πρωί θα είσαι γεμάτος από ύπνο και δεν θα χρειαστεί να χουζουρεύεις. Αν βλέπεις πως δεν μπορείς να κοιμηθείς νωρίς, τότε δοκίμασε να μην κλείσεις το κινητό σου και να μην ασχολείσαι με τα social media ή να βλέπεις σειρά. Προτίμησε ένα βιβλίο.

 

 

Ετοίμασε τα πράγματα από το προηγούμενο βράδυ

Αν έχεις πρόγραμμα και έχεις φτιάξει τα πράγματα από το προηγούμενο βράδυ, δεν θα χρειαστεί να τρέχεις τελευταία στιγμή. Βρες τα ρούχα που θα φορέσεις, το φαγητό που θα πάρεις μαζί σου στην δουλειά και φτιάξε μία λίστα με όλα όσα έχεις να κάνεις την επόμενη μέρα. Θα σε βοηθήσει ώστε να μπεις έτοιμος και με ηρεμία στη μάχη της καθημερινότητας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved