Γιατί αξίζει να πηγαίνεις στη δουλειά πριν τους άλλους;

Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να φτάνεις στον εργασιακό σου χώρο πριν το προβλεπόμενο ωράριο.

Ποιος θέλει να πηγαίνει στο γραφείο του πριν την ώρα του; Η απάντηση είναι σχεδόν κανείς. Ποιος θα έπρεπε να πηγαίνει στο γραφείο πριν την ώρα του; Η απάντηση είναι μάλλον όλοι μας. Ναι είναι λογικό να υπάρχει αντίδραση γιατί ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θέλει να αφήσει το σπίτι του για να πάει στο γραφείο αλλά αν το καλοσκεφτείς ενδεχομένως να είναι μια καλή επιλογή. Μάλιστα υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που θα σε πείσουν.

Πιο εύκολη μετακίνηση

Είτε κινείσαι με το αυτοκίνητό σου, είτε με τα ΜΜΜ, η μετακίνησή σου θα είναι πιο εύκολη. Θα γλιτώνεις την πρωινή κίνηση στους δρόμους, ενώ θα μπορείς να βρεις μία άδεια θέση σε Μετρό και λεωφορείο.

 

 

Είσαι πιο αποδοτικός

Με τους συναδέλφους σου να μην έχουν έρθει ακόμη στο γραφείο, έχεις την απόλυτη ησυχία. Μπορείς να συγκεντρωθείς καλύτερα και να ολοκληρώσεις γρήγορα δουλειές που σε αντίθεση περίπτωση δεν τα είχες καταφέρει. Δεν θα τα είχες καταφέρει γιατί κάποιος συνάδελφος θα σου αποσπούσε την προσοχή σου.

Η ιδανική θερμοκρασία για να είσαι πιο αποδοτικός στο γραφείο

Βρίσκεις χρόνο να κοινωνικοποιηθείς

Την ίδια στιγμή που όλοι μπαίνουν φουριόζοι στην δουλειά, εσύ έχεις ήδη τελειώσει τα πολλά και τα βασικά και βρίσκεις χρόνο να επικοινωνήσεις με τους συναδέλφους σου. Έτσι θα καταφέρεις να κοινωνικοποιηθείς και να είσαι άνετος και ωραίος.

Δεν αγχώνεσαι και θα φύγεις στην ώρα σου

Κερδίζεις πολύτιμα λεπτά για να οργανώσεις πιο σωστά την ημέρα σου. Έτσι θα καταφέρεις να κάνεις περισσότερα πράγματα σωστά και πιο αποτελεσματικά ενώ θα καταφέρεις να φύγεις στην ώρα σου. Εκτός αν σκάσει κάτι σημαντικό τελευταία στιγμή.

 

 

Χώρος στο ψυγείο

Σ’ ένα μεγάλο γραφείο, γίνεται πανικός με τα τάπερ στο ψυγείο. Εσύ που θα πας πρώτος θα έχεις όλο τον χώρο δικό σου ώστε να βάλεις το τάπερ στην θέση που σε βολεύει.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved