pexels Πώς να φλερτάρεις αν έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση;

Καιρός να σταματήσεις να είσαι εσωστρεφής και να γίνεις λίγο player.

Το φλερτ θέλει μαεστρία. Δεν το έχουν έμφυτο όλοι και σίγουρα δεν το κατέχει το άθλημα η πλειοψηφία. Οπότε δεν είσαι ο μοναδικός εκεί έξω που είσαι εσωστρεφής και φοβάμαι να πλησιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει. Η απόρριψη πάντα πονάει αλλά κανείς δεν κατέχει το 100% της επιτυχίας. Ακόμη και οι πιο όμορφοι και οι πιο γοητευτικοί έχουν φάει την απόρριψή τους, οπότε δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω. Αυτό που χρειάζεται είναι να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να διαβάσεις τις συμβουλές που πρέπει ν’ ακολουθήσεις παρακάτω.

Δούλεψε με τον εαυτό σου

Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μίλησε ειλικρινά με τον εαυτό σου και δες τα λάθη σου κατάματα. Αυτό θα σε κάνει να βελτιώσεις τα μειονεκτήματά σου και να επενδύσεις στα πλεονεκτήματά σου. Βρες άτομα τα οποία θαυμάζεις και αντέγραψε τα θετικά τους. Για παράδειγμα αν θαυμάζεις έναν αθλητή και τη δουλειά που ρίχνει, τότε ξεκίνα να γυμνάζεσαι ώστε να βελτιώσει το σώμα σου. Βρες στόχους και κάνε τους πράξη. Ύστερα βρες τον στόχο αναφορικά με το φλερτ και θα δεις ότι θα έχεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση για να την ρίξεις.

 

 

Βρες ένα ιδανικό μέρος για φλερτ

Υπάρχουν μέρη που είναι ιδανικά για φλερτ. Μπαρ, συναυλίες, καφετέριες ακόμη και εφαρμογές στο κινητό. Βρες εκείνα που βοηθούν την κατάσταση, που θα έχουν ερωτικά vibes, που θα βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με την άλλη ή ακόμη και να συζητήσετε. Μέρη που θα έχετε κοινά, όπως το γυμναστήριο ή βόλτα με τον σκύλο. Το μέρος που θα σπάσει τον πάγο.

Γίνεται να είσαι online ερωτικά διαθέσιμος αλλά όχι εντελώς creepy;

Εξάσκηση

Θέλει αρκετές ήττες μέχρι να φτάσεις στη νίκη. Θα αστοχήσεις σε πολλά σουτ μέχρι να βάλεις το νικητήριο. Συνέβη μέχρι και στον Τζόρνταν. Όπως ακριβώς στο μπάσκετ έτσι και στο φλερτ, θέλει εξάσκηση. Μην φοβηθείς την απόρριψη, άδραξε κάθε ευκαιρία για φλερτ. Έξυπνο φλερτ που θα ακονίσει το μυαλό σου και θα μάθεις μέσα από τις αποτυχίες σου. Μπορεί να συμβεί στον δρόμο, στο Instagram ή στο γραφείο. Μετά από τις πρώτες αποτυχίες, θα είσαι έτοιμος για την κατάλληλη στιγμή.

 

 

Άφησέ την να μιλήσει για εκείνη

Δείξε ενδιαφέρον για εκείνη. Μη μιλάς συνέχεια και γίνεσαι κουραστικός. Ρώτησέ την για τα χόμπι της, για τη δουλειά της, για τα όνειρά της. Σίγουρα θα το εκτιμήσει και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved