Πώς θα βγαίνεις πάντα ωραίος στις φωτογραφίες

Μερικές κινήσεις που πρέπει να γνωρίζεις όταν βρίσκεσαι μπροστά από τον φακό.

Μην καταριέσαι τη φωτογένεια σου και την κακιά την ώρα που δεν πέτυχε ο φωτισμός, δεν έχουμε γεννηθεί όλοι φωτογράφοι για να ξέρουμε. Μπορούμε να ξεκινήσουμε όμως από συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα σωστός τη στιγμή που ανάβει το φλας.

 

 
 

Είναι πολλοί εκείνοι που δεν θέλουν να βλέπουν τον εαυτό τους σε φωτογραφία. Ακόμη περισσότεροι παθαίνουν πανικό αν κάποιος ποστάρει μία φωτογραφία τους στο Facebook χωρίς να τους ρωτήσει, αρχίζοντας α) τα μπινελίκια και β) τα remove tag.

James Dean: Μια φωτογραφία, μια αιωνιότητα με αιτία

Η ανασφάλεια που βγάζει ο φωτογραφικός φακός στον κόσμο δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, υπάρχουν και καλά νέα. Τα κόλπα που ακολουθούν και θα σε κάνουν να βγαίνεις «κουφέτο» σε κάθε φωτογραφία, όποιο κι αν είναι το default σου.

 

 
 

Όταν κοιτάς ευθεία την κάμερα, έχεις περισσότερες πιθανότητες το πρόσωπό σου να φαίνεται πλατύ ή μη κολακευτικό. Δοκίμασε να γυρίσεις το κεφάλι σου ελαφρώς στο πλάι. Έπειτα μπορείς να στρέψεις το βλέμμα σου στην κάμερα ή να κοιτάς μακριά σαν να μην αντιλαμβάνεσαι ότι σε τραβάνε φωτογραφία (και καλά!). Επίσης, έχε κατά νου ότι η αριστερή πλευρά του προσώπου θεωρείται πως είναι η «καλή».

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή στάση του σώματος και την ακόμη πιο σωστή γωνία λήψης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved