Πώς πρέπει να ντύνεται ένας άντρας στα είκοσι του;

Τίποτα δεν είναι απλό και σε καμία ηλικία. Όλα θέλουν μελέτη, ακόμη και το ντύσιμο.

Τα είκοσι σας είναι τα «έτη των θαυμάτων». Αναρωτιέστε πότε θα τελειώσετε επιτέλους αυτή τη σχολή.. Γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν οικειοθελώς να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά, αναρωτιέσαι σε εκείνη την ηλικία. Γιατί ήπιες τόσα σφηνάκια χθες το βράδυ;

 

 
 

Αναρωτιέστε επίσης τι να φορέσετε, κάτι που περιπλέκεται από το γεγονός ότι στα είκοσι σας θα σας δουν (ελπίζουμε) να μεταβαίνετε από φοιτητής σε νέο επαγγελματία. Αυτή η φαινομενικά επιφανειακή ανησυχία κρύβει το βαθύτερο ερώτημα του ποιος είστε και τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Δεν είναι περίεργο που μπορεί να φαίνεται πιο δύσκολο από ένα πτυχίο στην πυραυλική επιστήμη.

Το αυθεντικό Ratpack μας δίδαξε να πίνουμε αλκοόλ πάνω απ’ όλα με στυλ

 

 
 

Τα καλά νέα είναι ότι τα είκοσι σας είναι η ώρα να πειραματιστείτε. τα κακά νέα είναι ότι τα πειράματα μπορεί να πάνε καταστροφικά στραβά. Έτσι, σαν μια παλαιότερη, σοφότερη φωνή, το Ratpack σας δανείζει τις σημειώσεις του για να αποφύγετε μερικά από τα πιο οδυνηρά λάθη και να μάθετε πώς να ντύνεστε στα 20 σας.

 

 
 

Ο υπερβολικός πειραματισμός θα σας αφήσει με μια ασυνάρτητη γκαρνταρόμπα Frankenstein με αταίριαστα κομμάτια – και μια τερατώδη χρωματολογία. Μιλώντας για σώματα, το δικό σας θα πρέπει να είναι πλήρως ανεπτυγμένο. Πολλοί άντρες το φοβούνται αυτό, αλλά δεν είναι κακό να παίρνετε συμβουλές από το προσωπικό του καταστήματος για το καλύτερο μέγεθος και να βρίσκει ρούχα για εσάς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved