Πώς πρέπει να αντιδράσεις αν της πει ο πρώην της να βγουν

Συμβαίνουν κι αυτά σε αυτή τη ζωή και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.

Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο να της ζητήσει να βγουν. Ναι πλέον είμαστε ανοιχτόμυαλοι σε όλα. Κι εμάς μας έχει τύχει να βγούμε με πρώην μας αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι κακό για τη μόνιμη σχέση μας. Κι όμως καμιά φορά αντιδράμε λίγο περίεργα ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνουμε, ίσως από υπόγεια ζήλεια προς τον πρώην.

 

 

Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Κι εσύ ακόμη μπορεί να το έχεις κάνει και να μην το θυμάσαι πλέον. Όλοι μας κάποτε γινόμαστε πρώην αλλά αν είχαμε αναπτύξει μία καλή σχέση μαζί με την πρώην μας τότε μπορεί τελικά να έχουμε παραμείνει φίλοι.

 

 
 

Έτσι ακριβώς το ίδιο μπορεί να έχει συμβεί και στην δική σου κοπέλα. Γύρισε ο πρώην της από ένα μεγάλο ταξίδι και τυχαίνει να είναι στην πόλη; Μπορεί να της πει να βγούνε για να τα πούνε. Δεν πρέπει να πανικοβληθείς και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ζηλέψεις.

 

 
 

Σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη φάση, αφού από τη μία θες να φανείς κουλ, απ' την άλλη όμως σε τρώνε οι σκέψεις τι μπορεί να σημαίνει ή που μπορεί να οδηγήσει μια τέτοια έξοδος τη σχέση σου.

Όχι δεν πρέπει να κάνεις αρνητικές σκέψεις γι’ αυτή τη συνάντηση πρέπει αντιθέτως να είσαι υποστηρικτικός και θετικός.

Δες εδώ ακριβώς τι πρέπει να κάνεις όταν γίνει αυτό:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved