Τελικά κερδίζουμε τίποτα σαν άντρες από την αποχή στο σεξ;

Το να κρατιέσαι κάνει όντως καλό ή μήπως το ανάποδο;

Το να είναι κανείς αθλητής είναι καλό, αλλά από την άλλη το να κρατιέσαι και να μην κάνεις σεξ είναι κάτι πολύ στρεσογόνο και μάλλον μας αγχώνει πολύ. Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι καλό να κρατιέσαι από το σεξ αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο τελικά αν ισχύει.

 

 

Είναι μύθος ή αλήθεια ότι η αποχή από το σεξ αυξάνει τις επιδόσεις των ανδρών; Ας δούμε τι απαντούν οι επιστήμονες όμως…πάντα η επιστήμη μπορεί να μας βγάλει από πολλές δύσκολες καταστάσεις που εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα.

 

 
 

Ο Μοχάμεντ Άλι λέγεται ότι απείχε από το σεξ πριν τους αγώνες του γιατί θεωρούσε ότι έβλαπτε την απόδοσή του. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο;

Η αποχή από το σεξ δεν βελτιώνει την απόδοση ενός αθλητή. Αυτό αναφέρουν ερευνητές του Πανεπιστημίου Georgia State σε μικρή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Sexual Medicine.

 

 
 

Η μέχρι τώρα επικρατούσα θεωρία ότι το σεξ πριν από κάποια σημαντική αθλητική αναμέτρηση μειώνει την επίδοση του αθλητή φαίνεται να καταρρίπτεται από τις δοκιμές που πραγματοποίησαν οι ερευνητές σε οχτώ ανθρώπους, η μία εξ αυτών γυναίκα, για να ελέγξουν αν το σεξ επηρεάζει τις επιδόσεις τους.

Δες τι άλλο έδειξε η έρευνα για την αποχή από το σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved