Τα 10 πρώτα πράγματα που θα προσέξει πάνω σου μία γυναίκα

Μία πολύ χρήσιμη λίστα για να μην υποπέσεις σε κανένα λάθος.

Το να βγεις ένα πρώτο ραντεβού με μία γυναίκα είναι κάτι πολύ συνηθισμένο αλλά στην ουσία ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει πώς να το χειριστεί σωστά. Κι όταν λέμε σωστά εννοούμε να μην κάνει κανέναν λάθος στην εμφάνιση του αλλά και στα λεγόμενα του. Όσο κοινότυπο και αν σου ακούγεται, έχεις μόνο μια ευκαιρία για να κάνεις καλή εντύπωση σε μια γυναίκα. Ναι, είναι μόνο μια η φορά σου και πρέπει να το καταλάβεις αυτό.

Αν υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ σας από την αρχή, ίσως παραβλέψει μερικά πράγματα και να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία, επειδή ωστόσο σίγουρα θα θέλεις να τα πας καλά από την αρχή, είναι χρήσιμο να γνωρίζεις τι παρατηρεί συνήθως μια γυναίκα όταν σε γνωρίσει. Είναι πράγματα απλά που μπορεί να μην περνάνε από το μυαλό σου με τη πρώτη. Πράγματα όμως που πρέπει να δώσεις βάση.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να μην γνώριζες ότι λαμβάνουν αμέσως υπόψιν, τα οποία περιεργάζονται στο μυαλό τους όση ώρα βρίσκονται σε ένα ραντεβού, για να καταλήξουν αν τελικά είσαι το ιδανικό ταίρι γι’ αυτές. Δες λοιπόν ποια είναι τα πρώτα πέντε πράγματα που βλέπει μία γυναίκα πάνω σου:

 

Το πρόσωπο σου

Αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό στοιχείο που παρατηρούν. Εκεί θα δουν ότι θέλουν να δουν ή ότι δεν θέλουν. Γι’ αυτό πρόσεξε να είσαι περιποιημένος και να έχεις και λίγο συναίσθημα στο βλέμμα. Μην είσαι σαν ψυχρό ρομπότ από το άγχος σου.

 

 
 

Το χαμόγελο σου 

Κι αυτό στο πρόσωπο βρίσκεται αλλά όχι πάντα. Γι’ αυτό κανόνισε να είσαι χαμογελαστός κι όχι σαν μόλις να γύρισες από κηδεία. Εντάξει δεν χρειάζεται να ξεραθείς κι από τα γέλια αλλά ένα χαμόγελο πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις.

 

 
 

Την σιλουέτα σου

Με απλά λόγια θέλουν να δουν αν το σώμα σου είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι φυσικό να συμβαίνει μιας και οι ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων πάντα στηρίζονται στην αναπαραγωγή και αυτό της βγαίνει της γυναίκας αυθόρμητα. Σίγουρα θα προτιμήσει ένα υγιές σώμα και όχι τα παραπανίσια κιλά. Γι’ αυτό ξεκίνα δουλειά.

 

stilo

 

Το στυλ σου

Μετά έρχεται αναπόφευκτα το στυλ. Τα ρούχα και τα παπούτσια, ο τρόπος που φοράς το πουκάμισο σου και τα χρώματα που σε χαρακτηρίζουν. Ένας άντρας με γούστο είναι σημαντικό ατού για μία γυναίκα. Ποιος θέλει να είναι άλλωστε με κάποιον που δεν έχει ιδέα από στυλ και μόδα;

 

stileeu

 

Τις λεπτομέρειες του χαρακτήρα σου

Αυτό φαίνεται από τα αστεία σου αλλά και από τα θέματα που επιλέγεις να μιλήσεις. Θέλει να δει αν έχει να κάνει με έναν σοβαρό άνθρωπο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτήν.

 

 
 

Τα υπόλοιπα πέντε θα τα δεις παρακάτω. Κράτα λοιπόν σημειώσεις…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved