Διακοπές: Τι δεν πρέπει να πάρεις μαζί σου σε καμία περίπτωση

Υπάρχουν και αυτές οι λίστες.

Ναι, ο καιρός πλησιάζει για τους αδειούχους του Αυγούστου και οι λίστες δίνουν και παίρνουν μέσα στο σπίτι και στο γραφείο. Δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μας εκτός από τις διακοπές μας κι αυτό είναι φυσικό μετά από τόσο άγχος μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.

 

 
 

Συνήθως οι άνθρωποι κάνουν λίστες με το τι πρέπει να θυμηθούν να πάρουν μαζί τους στις διακοπές. Λίστες για το τι πρέπει να κάνουν και ποια μέρη θέλουν να επισκεφτούν στο νησί ή στο μέρος όπου θα πάνε.

Σίγουρα αυτά τα πράγματα δεν σου χρειάζονται:

 

 

Κι όμως υπάρχει μία λίστα που μας λέει τι να μην πάρουμε στις διακοπές. Μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο αλλά όμως θέλει τέχνη να αποφασίσεις τι θα απορρίψεις να πάρεις μαζί σου εκεί που θα πας. Αυτό είναι καλό να συμβαίνει μιας και ποτέ στο ταξίδι μας δεν χρειαζόμαστε περιττό βάρος στη βαλίτσα.

 

 
 

Σηκώνεις την βαλίτσα σου και νομίζεις πως κουβαλάς πέτρες; Πήρες τόσα πολλά πράγματα που το αυτοκίνητο φαίνεται σαν να μετακομίζεις; Βλέπεις τελικά γιατί σου χρειάζεται και μία λίστα με το τι ΔΕΝ πρέπει να κουβαλάς μαζί σου εκεί που θα πας; Ίσως αυτή η λίστα τελικά να είναι ακόμη πιο χρήσιμη από την κανονική σου.

Είναι αρκετά δύσκολο να φύγεις για πάνω από μια εβδομάδα διακοπές και να μην κουβαλήσεις το μισό σπίτι, εντάξει αυτό είναι γνωστό σε όλους και κατανοητό. Μήπως υπάρχει έστω μια φευγαλέα περίπτωση να κουβαλάς μαζί σου πράγματα που δεν χρησιμοποιείς ούτε στο σπίτι; Σίγουρα σου λέω. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι ακριβής στις επιλογές σου.

Δες εδώ μερικά πράγματα που δεν πρέπει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved